Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már olyan pasikkal akik úgy néznek minden nőre, mintha szerelmesek lennének belé?
Én is láttam ilyet, ráadásul nagyon jó pasi volt, szerintetek miért csinálják ezt? Valami bajuk van?
Ilyen az arca + egy viszonylag erősebb szemkontaktussal fejezi ki hogy odafigyel a másikra.
Kevés rosszabb dolog van mint amikor beszélsz valakihez és összevissza kapkodja a tekintetét.
Igen. Aztán rájöttem, a pasikra is úgy néz, mert nem tud máshogy 🤣
Annyira jó pasi, hogy kizárólag bugyiszaggató nézése van alapból is.
#4! Szerintem nincs. Pontosabban a színész biztos tudatában van, mert ő tanulta, de egy átlagember nem.
Akiről én írtam pl.megpróbáltam elképzelni, hogy kéne néznie szegénynek, hogy ne legyen "félreérthető". Ha egyszer valakinek barátságos, vonzó a tekintete, nem tud mit csinálni. Most vicsorogjon, meg ráncolja folyton a homlokát, hogy ne vonzalmat sugározzon?🤷🏼♀️
Egyedül akkor nem "úgy" néz, ha nagyon fáradt, mert akkor látszik a tekintetén.
De szép ez a pasas.😍
Na,megyek is lesni őt, köszi, nem tudtam, hogy létezik.
Amúgy olyanok a szemei alapból és lehet még rá is tesz!
#8! Ezt buktad. Akiről írtam, neki is volt már átlagos és kövér barátnője is🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!