Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Majdnem "mintha szűz" lennék?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem "mintha szűz" lennék? Erről mit érdemes tudnia? Nagyon félek, hogy csalódást okozok neki?

Figyelt kérdés

Nem vagyok szűz, de kb annyi tapasztalatom van. Nem akarom részletezni, de eddig csak szörnyű tapasztalataim voltak.

Az első szexuális együttlétem erőszak volt, kislány voltam még, egy ismeretlen fiatal férfi volt az elkövető.

Nagyon sokáig nem nyitottam fiatalként aztán. Végül egy normálisnak tűnő férfivel jöttem össze, akiről szintén kiderült, hogy csak le akart fektetni, mert bár szépnek és csinosnak tartott, kiderült, hogy a feleségéhez visszament (külön éltek akkor, amikor velem kikezdett).

Szóval nemhogy tapasztalatlan vagyok, hanem rossz tapasztalataim vannak...

Csinosnak mondanak, adok magamra (smink, ruha, sport). Akivel most járok egy rendes, helyes, kedves férfi. Eddig nem akartam vele lefeküdni. Neki ezzel nem volt baja, mintha még kicsit tetszett is volna neki, hogy nem adom magam könnyen. De én nem játékból tettem ezt, bizalmatlan voltam eddig.

Most viszont megtenném vele. De most meg attól félek, hogy béna leszek, semmi tapasztalatom, pedig szerintem a külsőm alapján azt gondolja, hogy milyen jó lehet velem...

Attól félek csalódás leszek.

Ezt mondjam el neki? Hiába nézek ki jól, ha ez van bennem. Kicsit még undorítónak is érzem, hogy eddig kétszer is így kihasználtak. Hogy két férfi erre használt engem, majd eldobott. Ezt tudva vajon akarna engem?

Félek, hogy másra számít. Ilyen szempontból még nem ismerem. Egyébként tényleg egy olyan férfi, akiről eddig álmondtam. És nem a külsőre gondolok előszöris, pedig nagyon helyes, hanem arra, ahogyan velem bánik.

Vagy ne mondjak semmit? Esetleg később?

2023. aug. 26. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem mondd el neki, legyél őszinte. Úgy ő is tud hozzád úgy viszonyulni, tudni fogja, hogy sokkal lassabb, figyelmesebb, gyengédebb legyen.

Ha pedig rosszul reagál: ilyen férfival amúgy sem akarnál lefeküdni, nem? A legjobb amit tehetsz, ha őszinte vagy.

2023. aug. 26. 19:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is mondd el. Egyrészt akkor ő is úgy tud viszonyulni hozzád (ha normális), másrészt így nem fog akkora elvárásokat támasztani.
2023. aug. 26. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindenképpen mondd el, és hidd el, nem lesz semmi baj.
2023. aug. 26. 19:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom mondd el. Erről nem tehetsz, de nagyon fontos része az életednek, megha negatív értelemben is (mármint ami történt, nem a tapasztalatlanság, az nem baj)
2023. aug. 26. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút aterzem, hogy mit érzel. Velem is történt hasonló

Én azt gondolom, hogy ezt érdemes elmondani, mert simán lehet, hogy közben fog feljönni benned valami negatív és akkor érteni fogja.

Örülök, hogy most találtál egy normális pasit, remélem, hogy idővel jó lesz a szex

És azt szeretném még hozzátenni, hogy a szex tanulható. Ha elsőre nem is olyan jó, idővel jobb lesz.

2023. aug. 26. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!