Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez normális egy párkapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Párommal most jöttünk össze, ilyen 1-2 hete találkozgatunk. Régóta érezzük a vonzalmat de mivel a barátnőjével nemrég szakított most tudtunk csak összejönni.

Mikor találkozunk az elején nagyon jó, várom a találkozást, és élvezem is a csókokat, meg az öleléseket, a beszélgetést, tehát tényleg jól érzem vele magam, folyton meg akarom csókolni és érzem hogy legyszívesebben a nadrágot is letépném róla.

Aztán eltelik pár óra együttlét és a csókok semlegesednek, nem esik olyan jól mint a találkozás elején. Ez normális? Megemlíteném hogy nekem ő az első párom (21L)

2023. aug. 26. 00:18
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom

Egy idő után természetesebb, de nem lesz kevésbé jó. Nem lehet, hogy gyorsan haladtok?

Szerintem két hét után még mágikusnak kéne lennie.

2023. aug. 26. 00:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szokták mondani "A jóból is megárt a sok". Tartsatok szünetet:D
2023. aug. 26. 00:39
 3/5 anonim ***** válasza:

A szex is ez.

Eleinte napi szex aztán unják a másikat.

A várakozós idők tartják szinte csak egyben azt hogy az ember kívánni szeretni tudja a párját.

(Amit sokan nem vállalnak hanem addig is félremennek)

2023. aug. 26. 01:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért, O nem akarja ezeket a csokokat egyébként? Mikor volt az a "nemrég szakítás"? Ki szakított kivel? Lehet hiányzik még neki a csaj, vagy csak nem tette túl meg teljesen magát és ezért nem az igazi. Vagy a részedrol nem az igazi? Ha így van akkor lehet igazából legbelül nem is tetszik neked, vagy nem vagy biztos az egeszben.O hány éves egyebkent? Amúgy miután én szakítottam a csajommal nagyon sokáig nem tudtam senkivel igazán szenvedélyes lenni, pedig viszonylag könnyen túl tettem magam az egészen. Szóval lehet nála is ez van
2023. aug. 26. 02:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha 1-2 hete találkozgattok, azt még korai lenne párkapcsolatnak nevezni. Ez randizás, ismerkedés.

Az első gondolatom az, hogy vagy nem vagy szerelmes, vagy eltér a libidótok, és neked már nincs igényed második vagy harmadik menetre. Az is lehet, hogy lappang köztetek valamilyen gátló tényező. Esetleg érzed a fiún, hogy fejben nincs ott, mert még nem telt el elég idő a szakítás óta.

2023. aug. 26. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!