Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min változtattatok magatokhoz képest életetek párjáért?
Hasonlóan mint az előző válaszoló, nekem is gondjaim voltak a kommunikációval. Hajlamos voltam mindent lenyelni, elfojtani, aztán egyszer csak hónapok/évek alatt valami piliszcsáré dolgon betelt a pohár és akkorát robbant, hogy már nem nagyon maradt mit menteni utána. Ez a gyerekkoromból fakad és önismerettel sikerült rajta változtatnom, de a mai napig szigorúan kell fognom magam a témában, hogy ne csússzak vissza és ne dőljek be az agyam játékainak. Sokkal egyszerűbb az élet, amióta őszintén és azonnal kommunikálom az érzéseim és amióta úgy gondolom, hogy az én érzéseimnek, vágyaimnak és korlátaimnak is van létjogosultsága (ezt elég nehéz volt bellem kinevelni, de sikerült).
Ja meg kevésbé vagyok rendetlen, jobban odafigyelek. Magamtól sokkal szétszórtabb lennék, de mivel az ő élettere is így amennyit tudok megteszek az ügy érdekében. Van egy saját kis dolgozószobám, ott tartom a káoszt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!