Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most szerelem ?
Nagyjából 5éve, hogy véget ért a kapcsolatom egy olyan nővel akibe valóban szerelmes voltam igy családom is van tőle.
Nem tartunk szimpátiát, nincs köztünk vágy, kémia se közös programok és még csak hasonlók sem!
Ami véget ért, véget is ért ennyi.
Szimplán annyit kommunikálunk amennyit a gyerek miatt kötelező.
Még is nagyjából 1hónapja minden nap szinte az eszembe van gondolok rá, hogy mennyire boldog lehettem volna mellette, hogy mi van vele szabályosan aggódom érte stb.
Hiányzik a család fogalma ha csak rá nézek is.
Ez olyasmi dolog amit más nőben azóta sem találtam meg.
Lehet más csinos, szép, kedves lehet tökéletes is akár de valahogy nem úgy jön át az egész mint vele.
A kapcsolatunk úgy ért véget, hogy ő közölte velem, hogy neki már rám nincsen szüksége soha többet semmilyen téren.
Ki szeretet belőlem rám unt igy mást és másmilyen életet is akar.
Azóta halottam láttam is róla pár dolgot amit itt írásban nem szeretnék részletezni de legyen elég annyi, hogy ezekután nem tudnék benne meg bízni többet!
Szóval ez vágy ? Szerelem? vagy mi a fene lehet ?
Hogy tudnám ezt abba hagyni ha nem is direkt csinálom ?
Egyszerűen nem nosztalgiázok, csak szimplán valami plusz van benne ami másban nincsen meg.
Sőt férfi létemre el olvadok ha csak a közelemben is vagyok hiába nincs köztünk semmi.
Magánéleti problémával nekem nincs gondom nem arról van szó.
"Hiányzik. Mi ezen a furcsa?"
Szimplán annyi, hogy éveken át nem törtek rám ilyen és hasonló érzések de még csak gondolatok sem mint mostanság pár hete max hónapja.
Ahogy látom, hogy a lányom lassan cseperedik felfelé annál erősebb a kötödésem az anyjához és a család fogalmához bennem.
Szóval évek után most törik fel ? Vagy nem is értem saját magam sem!
Más nőtől egyenlőre fix, hogy gyereket nem akarok!
De akkor ezek szerint lehetek szerelmes is meg minden csak boldog nem mindaddig ameddig családom nem lesz?
Mert ez igy még önmagamnak is kínos kissé :/
Lehet valami miatt kezdessz beleszeretni ujra, ő nem valtozott iranyodba?
Ugyan olyan szimplán alapjáratából is távolságot megtartó "hideg" egyáltalán semmilyen téren nem közeledő (idegen)egyén mint az elmúlt 4-5évben volt! :)
Nekem ez mindig olyan fura, mikor emberek vadidegenektől kérdezik meg, hogy mit éreznek. Hát honnan tudjuk mi? Neked kellene tudni értelmezni a saját érzéseidet.
Na akkor képzeld bele magad konkrétan élesbe már mint maga a helyzetbe.
Szerinted mennyire megdöbbentő furcsa évek után azzal szembesülni, hogy pár nő(alkalmi, hetes, hónapos kapcsolatok) után még is valami vissza rántja az elméd egyben a szíved is egy olyan helyre ahol tudod, hogy nincs újra kezdés de még remény sem semmire! Még is azt érzed valahogy ott a szíved vagy nem is pontosan mi az ami miatt kötődsz valahova.
Viszont az tuti mással nem érzed azt amit pl én a nővel és a lányom társaságában.
Képzeld el nekem mennyire éles ez amikor 4-5éven át szinte az eszembe nem volt az anyuka meg maga az érzés főképp sem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!