Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges tulesni életünk legnagyobb szerelmen?
Figyelt kérdés
Hónapok óta nem beszéltünk,nem nézegetem az uzeneteinket, próbálok nem nosztalgiázni- de nem tudok rajta túlesni. Sosem voltunk igazán együtt a körülmények miatt, talán ezért is ennyire eszményi. Leszek ezen valaha túl?2023. aug. 18. 12:38
1/8 anonim válasza:
Masik eleted nagy suerelme mellett màr csak legyintenél az előzőre.
3/8 anonim válasza:
Azért nem tudsz túlesni, mert azt képzeled ő életed nagy szerelme. Ha az lenne, most is ott lenne veled. Ráadásul mivel sosem voltatok úgy együtt, így egy csomót fantáziálsz, és te a saját fantáziádba vagy szerelmes. Tudod...az szív nem ragaszkodik csak az elme. :)
4/8 anonim válasza:
Nem, mert mert minden helyzet más, így minden kapcsolatot lehetne mondani legnagyobb szerelemnek..
5/8 anonim válasza:
Én ugyanebben a cipőben járok, de azért ismertem is őt valamennyire, tehát nem idealizáltam.
Hónapok óta nem láttam, és mégis, minden nap eszembe jut.
Valahol zsigeri szinten érzem, hogy passzolnánk, és ilyenre azért nem volt még példa, pedig elég sok férfival volt dolgom azelőtt.
32/N
6/8 anonim válasza:
A fejedben lévő képekbe vagy szerelmes, ahhoz társítasz érzelmeket.
7/8 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben járok.. :( 3 hónapja nem beszéltünk, 4 hónapja nem láttam őt, ès borzalmasan hiànyzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!