Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érezted azt, hogy "Bárcsak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezted azt, hogy "Bárcsak mások lennének a körülmények"?

Figyelt kérdés
Éreztél már ilyet? Hogy nagyon vonzódtál hozzá, hogy úgy érezted, hogy őt kerested eddig? Csak közben nem lehet még megpróbálni sem...
2023. aug. 17. 23:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Biztos kapcsolatban van, ami amúgy langyos, de egyben kényelmes, plusz gyáva kilépni, mert mi lesz, ha a környezete megszólja. Az esetek többségében ez szokott lenni a fő kifogás... Bár ilyenkor azért elgondolkoznék rajta, hogy ha ennyire nem vagyok képes magam és a másik miatt valamit megtenni, akkor annyira nem is lehetek szerelmes abba az illetőbe...
2023. aug. 18. 15:04
 12/17 anonim ***** válasza:

11-es: én például jártam már úgy, hogy valaki végül azért nem volt velem, amit írtál (csaknem egy hónapig etetett azzal, hogy majd kilép).

De az egyáltalán nem *biztos*, hogy a kérdezővel is ez a helyzet. Ne használjunk már láttatlanban ilyen szavakat.

7-es voltam

2023. aug. 18. 16:43
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Belehaltam százszor. Végül azt éreztem, ez csak rá és rám tartozik és feladtam az elveimet.

Ő meg inkább meggondolta magát. Aztàn ezt játszotta, kidobott, újra jelentkezett, szinte rögtön visszakozott. Éveken át ment ez a játék. Ha meg akart ölni, jó úton haladt hozzá. Előadott egy szép monológot arról, hogy ő sosem válik el. Aztán pár év múlva szerelmes lett valakibe és elvált mint a huzat. Hirtelen nem számított se feleség, se gyerek, se családi ház.

2023. aug. 18. 18:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én csak felvetettem egy lehetőséget a sok közül, mert annyira titkolózik a kérdező. 11-es voltam.
2023. aug. 18. 18:42
 15/17 A kérdező kommentje:

Igen, van felesége. Sőt még gyerek is, aki amúgy imád engem, bújik, ölelget, amint meglát, kéri hogy vegyem fel.

A feleséggel is jóban vagyok. Nem barátnőm, nem járunk össze, de jó a kapcsolatunk.

Emiatt főleg rossz az egész.

Most már nem egyszer intézte úgy, hogy úgy találkozzunk, hogy a felesége nincs ott. Tudom, hogy tetszem neki.

Igazából csak fáj és szeretném, ha egy nap nekem is ilyen férjem lenne. Erre nincs garancia és ez a kétségbeejtő.

Adok a külsőmre, sportolok, imádok öltözködni, diplomás vagyok, fiatal. De egyszerűen mindig a komolytalanok találnak meg. Ő meg egy igazi férj. Az meg hogy látom, hogy tetszem neki... Na ezért érzem azt, hogy bár hamarabb találkoztunk volna...

2023. aug. 18. 20:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

15# millió ilyen körülményből dobbantanak mások.

Itt mindig az a kérdés, a pasi akarja e ezt eléggé, a változást, te meg hozzásegíted e ehhez, plusz a feleség hogy viszonyulna ehhez. Ha megtudná hogy ti ketten, és a feleség kidobja a férjét, nyert ügyetek van. Ha nem ez történik, ritkán lépnek ki a férfiak egy házasságból, kötelékből.

Hidd el, itt nem a körülményekkel van a legnagyobb baj.

2023. aug. 19. 08:10
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

A 11. akkor végülis pont ráhibázott, és egyet kell értenem 16.-tal.

Ez így elég rossz :/ mármint, ha már nem lép ez a bizonyos férj, legalább ne tartaná benned a reményt. Egy idő múltán azért kiábrándítana ez a döntésképtelen játszadozás...

7-es voltam.

2023. aug. 19. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!