Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érezted azt, hogy "Bárcsak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezted azt, hogy "Bárcsak mások lennének a körülmények"?

Figyelt kérdés
Éreztél már ilyet? Hogy nagyon vonzódtál hozzá, hogy úgy érezted, hogy őt kerested eddig? Csak közben nem lehet még megpróbálni sem...
2023. aug. 17. 23:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Nem soha.
2023. aug. 17. 23:12
 2/17 anonim ***** válasza:
84%

Nincs az az ok hogy megpróbálni sem...

Ha valaki kell, az tűzön vízen megy a másik után...(képletesen)

2023. aug. 17. 23:14
 3/17 A kérdező kommentje:
Pedig van ilyen.
2023. aug. 17. 23:17
 4/17 anonim ***** válasza:
77%
Milyen ok? Mesélj...
2023. aug. 17. 23:18
 5/17 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem lehet, nem ez a lényeg. Hanem hogy más (ha van ilyen) mit tett? Hogyan heverte ki?
2023. aug. 17. 23:21
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Én belehaltam lelkileg. Azóta sem vagyok jól. 2020.óta
2023. aug. 17. 23:25
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Huh...most mondanám, hogy ugyanezt érzem, de én igazából nem vagyok szerelmes (annyira még nem ismerem őt, eddig csak egyszer találkoztam vele, és csak akkor beszélgettünk) viszont nagyon bejön nekem. De ezt nem adhatom tudtára sem legközelebb, sem azután.

Igen kettes, sajnos van ilyen helyzet.

Az embernek még fiatalon is lehet mindenféle szar helyzete meg krónikus betegsége stb. amibe nem rángathat bele másokat.

De még gyakoribb akadályozó tényező: sokszor tudja az ember, hogy tényleg nincs esélye - de konkrétan hallani a másik szájából nem akarja ezt.

2023. aug. 18. 00:09
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen korulottem. Nem veszi eszre,h neki mas korulmenyekkel se lenne eselye. Nem csak a kulseje taszito. Nem beszelunk rola.
2023. aug. 18. 06:07
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt párszor,hogy ezt gondoltam,de szerintem szimplán csak nem kellettem,így utólag belegondolva.
2023. aug. 18. 06:28
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést mintha csak én írtam volna... Ettől az érzéstől szenvedek több mint egy éve. Sajnos a megoldást nem tudom én sem, csak csökkenteni tudom a szenvedésemet.

Ha nagyon akarnám meg tudnám oldani, hogy ne lássam többé, hátha az idő segít. De nem tudom megtenni, és ott maradna a "mi lett volna ha" érzés.. Az sem jobb. Ami segít, az az, hogy megpróbálok mindig nagyon hálás lenni, hogy láttam, az emiatt érzett boldogságra koncentrálni, és nem arra, hogy nem lehet az enyém, nem érinthetem meg, és hogy mennyire irigylem a feleségét, stb...

Nálad mi az oka hogy biztos nem lesz belőle semmi, legalább egy-két szóban elárulod?

2023. aug. 18. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!