Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fog hízni a barátnōm szerintetek? (Jelek)
Figyelt kérdés
Most 22 éves. Nem szeret sportolni, nagyon lusta, a lépcsōket is kerüli.
A nagymamája szerint úgy eszik/evett mindig is mint egy "malac", azaz nagyon gyorsan.
Mikor együtt kajálunk általában addig eszik amíg teljesen tele nem eszi magát.
Nagyon szeretem ōt, ezért engem nem zavar ha meghízik. Szexuálisan ugyanúgy vonzódni fogok hozzá.
Viszont nem látom, hogy hízott volna bármit is amióta együtt vagyunk.
Ha túl vékony (pl régi képeken), azt mindig megszólja. Olyat viszont még nem hallottam tōle, hogy "túl kövér vagyok/voltam".
2023. aug. 13. 17:06
1/10 A kérdező kommentje:
A kérdést csak azért tettem fel, hogy vajon mire számíthatok.
De lehet, hogy csodagenetikája van és még így is vékony alakja lesz mindenkorra
2023. aug. 13. 17:08
2/10 anonim válasza:
Micsoda problémák. Én meg miért csak olyanokat fogok ki tinderen, akik élőben 2x akkorák? :D
2023. aug. 13. 17:10
3/10 anonim válasza:
22 évesen még gyors az anyagcseréje ezért nem köt úgy rajta a zsír. Majd 30 felé már látszani fog rajta,egy gyerek után meg akkora valaga lesz majd mint egy elefántnak. Ami nem baj mert nagy kofferbe jó pakolni.
2023. aug. 13. 17:20
4/10 anonim válasza:
Nem lehet tudni elöre. Tesòm mindig vékony volt szült egy gyereket és valami megvàltozott nàla , nem betegség de egyszerüen màr jobban oda kell figyelnie.
2023. aug. 13. 17:21
5/10 anonim válasza:
Ezt ennyiből nem lehet megállapítani. Van, akinek olyan a genetikája, hogy 40évesen is az asztal alá eszik másokat, nem mozog sokat, aztán mégis gazellatestű. Meg lehet az az eset is, hogy eddig vagy még 1-2 évig gyors az anyagcseréje, aztán hízik. Az, hogy a hízását hogy kezeli... van, akinek nem tetszik magán egy bizonyos túlsúly, és elkezd tenni érte, van, akit meg nem zavar. Az, hogy mondta-e magáról valaha, hogy túl kövér... ha eddig nem volt kövér, akármennyit eszik, miért mondaná azt magára, hogy kövér? Sőt ez inkább jobb, mint aki már rögtön nekiáll edzeni, ahogy nem úgy néz ki, mint egy anorex kifutómodell.
2023. aug. 13. 17:29
6/10 A kérdező kommentje:
17:29
Igaz azt nem mondtam, hogy régi képeken kicsit husibb volt, de azért nem kövér.
Azt sosem szólta meg, de ha túl vékony azt igen.
Manapság jojózik. Pl 2 hét alatt alig eszik és fogy 4 kilót majd sokat eszik és pl most felszaladt rá 5 gyorsan.
Mivel lebetegedett és nem volt étvágya.
2023. aug. 13. 18:04
7/10 anonim válasza:
Amíg össze-vissza ettem, addig nem híztam. Aztán kitáltam, hogy "normálisan" táplálkozom. Szerintem ehhez meg túlságosan hozzászokott a szervezetem, most folyamatosan figyelnem kell 😒
2023. aug. 13. 19:19
8/10 anonim válasza:
Én azon izgulok, ne bántalmazót fogjak ki, a pasik meg azon, fuh, a kis csajszimajszim vajon elhízik-e?
2023. aug. 13. 19:23
9/10 anonim válasza:
3-as: 30 fölött vagyok, szültem gyereket, és vékonyabb vagyok, mint anno voltam. (Sose voltam túlsúlyos, csak átlag.) És ha nem is ez az általános, azért nem egyedül én vagyok ilyen. Azt nyilván én se tudom, hogy mondjuk pár év múlva nem lassul-e le drasztikusan az anyagcserém, de tök hülyeség ilyen hipotetikus dolgokon filózni. Kérdező, te meg, ha szereted, és állításod szerint nem is zavarna különösebben, ha meghízna, akkor mit tipródsz rajta? Ezzel az erővel lehetne azon is, hogy nem lesz-e vmi súlyos betegsége.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!