Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a lányba de nem tudom hogy Ő mit érezhet, kitud ez alakulni?
Durván fél éve beszélünk, találkoztunk is már és 2 hét múlva fogunk még egyszer, első alkalommal egésznap elvoltunk, a nap végén megpóbáltam megcsókolni, de nem sikerült, szájra puszi lett belőle. Aznap mondta hogy neki ez gyors, nem tudja pontosan mit kell éreznie (első kapcsolata lenne), majd alakul de sajnálja ha elrontotta. A hónapok alatt sok ilyen párkapcsolati videókat küldött Instagrammon, úgy érzem mintha egy pár lennék annyi dolgot megtudunk beszélni, egész nap irogatunk, este néha fel is hívjuk egymást. Megkérdeztem hogy tekinthetek rá-e mint barátnőm de nem kaptam rá egyenes választ, azt mondta hogy nem tudja megmondani mert nem érez semmit, de valahogy mégis magát hibáztatja e miatt. Nagyon szeretem és nem akarom hogy a végén az legyen hogy hosszú probálkozás után se fog kialakulni semmi. Ha következő alkalommal találkozunk és ott se fog megtörténni az első csók szerintetek hagynom kellene? Mennyi idő amire rájön hogy érez irántam valamit vagy hogy egyáltalán fog-e? Lehet csak nem meri megmondani/nem akar megbántani de nem is akar semmit, akkor meg miért találkozik velem?
21F (én), 20L
Figyi, mindenkinek más a tempója. Az írogatás oké, de marhára nem ugyanaz, mint a személyes találkozás. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok sokkal idősebb, nem tudom miért erőltetik annyira az emberek az online (nem mondom persze, hogy ne beszéljetek, mert de) térben való dolgot, amikor az emberi kapcsolatoknak annyira esszenciális része szerintem a face-to-face kontakt.
Találkozgassatok, beszélgessetek, csináljatok együtt programokat. Egy darabig ne is akard megcsókolni, hagyd hogy az jöjjön majd magától, látni fogod rajta ha ő is akarja. Adj neki időt. Nem kell persze a végtelenségig erőltetni ami nem megy, de első találkozáskor nem is feltétlen kell egy lányt lekapni.
Türelem.
Nekem ez nagyon bűzlik
Tudod ez az a bizonyos "nincs meg a szikra" esete lesz. Megvolt a személyes kontakt, hiába hivatkoznak ennek hiányára, azaz a történet egyszerűen bukó.
Aki ilyeneket ír vagy mondd nőként az azonnal off, mivel nem érdekled, hiába látja hogy ideális partner lehetnél. Ezzel nem tudsz mit csinálni
"vagy tényleg vannak ilyen esetek amikor ennyire nehéz az elején eldönteni egy lánynak?"
Csak logikusan kell gondolkodni
Bizonytalan és elutasít minden konkrét komolyabb közeledést.
Szeretné is mert nem látja más akadályát, de ott van egy olyan hogy nincs meg az érzelmi vonzalom és ez elbizonytalanítja.
Felesleges erőltetni mert a szemében nem leszel vonzóbb
Esetleg egy utcsó randival próbálkozhatsz de aztán le kell ráznod!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!