Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Házas, de le sem tudja venni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas, de le sem tudja venni a szemét rólam?

Figyelt kérdés

Munkám során találkoztam egy tőlem kb. 15 évvel idősebb (én 27), sármos, vagány férfivel. A cég, ahol dolgozok őket bízta meg néhány projekttel, így heti 1x összefutunk. Igazából nem is nagyon beszéltünk, mert mindig munka kapcsán találkozunk vele. Már az első alkalommal észrevettem, hogy tetszem neki, de nekem nem igazán keltette fel akkor az érdeklődésem, főleg, hogy egy partnerünkről van szó, jobb az ilyesmit nem keverni... Aztán az egyik megbeszélés alkalmával azon kaptam, hogy az asztal másik végéből engem néz, de olyan tekintettel, hogy ezt azóta sem tudom elfelejteni. Akkor változott meg bennem is valami, azóta ki sem tudom verni a fejemből.

A következő meetingeknél már szerintem egyértelmű volt neki is és nekem is, hogy nagyon vonzódunk egymáshoz, meg van az a bizonyos kémia. Lopva néztük egymás mozdulatait, zavarban voltunk, de tovább nem jutottunk. Közben végig azon gondolkodtam, hogy vajon van-e felesége.

A legutóbbi találkozó viszont nagyon furcsa volt. Amikor megérkezett, ragyogó szemekkel nézett rám, folyton figyelt, végig nézett rajtam. Most sem voltunk egyedül. Én nyitottam a kaput, és az 1. furcsaság az volt, amikor szó nélkül beviharzott mellettem. Utána bent is észrevettem, hogy ragyogó szemekkel néz, mint egy lelkes kamasz, de elkapta a tekintetét, amikor ránéztem. Oké, mondom biztos csak ideges. 2. furcsaság, hogy megkérdeztem tőle mit inna, erre hidegen és mereven válaszolt. Nem értettem mi baja van. Kihoztam neki a kávét, meg sem köszönte. A meeting egy kötetlen pontján kapva kapott az alkalmon, hogy jó hangosan elmondja mindenkinek (de gondolom nekem szánta), hogy most lettek 25 évesek a feleségével. Na, ez nekem egy hideg zuhany volt, főleg azok után, hogy egyértelmű volt számomra a vonzalma, amit nem is leplezett. Így utólag visszagondolva az eseményekre, mindig akkor volt tartózkodó, amikor a többiek is ott voltak.

Azon gondolkodtam, hogy szerintem csak félre d*gna, persze teljesen titokban, én pedig ilyesmiben nem szeretnék részt venni... Kíváncsi vagyok mások véleményére is. Vagy azért mondhatta ezt így mindenki előtt, hogy hagyjuk egymást? Mi lehet a szándéka? Akkor miért ment bele ilyen nyílt flörtbe?

2023. aug. 10. 22:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nehéz lenne félreérteni. #9 ha már ilyen cinikusan kérdezed... A leírásokban megtalálod a választ is. Természetesen még most kiszállok ebből, ő is a tudtomra adta a tényeket.
2023. aug. 11. 11:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem cinikusan kérdeztem, hidd el. Én is jártam már így, meg voltam győződve, hogy tetszem neki, de nem akart tőlem semmit. Kiderült, hogy menyasszonya van, nemsokára meg is nősült.
2023. aug. 11. 12:04
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Félre lehet érteni különösen, hogyha neked tetszik valaki, vagy elhiteted magaddal, hogy tetszik. Még olyan emberek is vannak akiknek olyan a pillantása alapból. A ragyogás is lehet még drogtól is (:D), akár sok kávé miatt. De mindegy, nem az a lényeg, hanem, hogy 17 éves kora óta a feleségével van! Elutasított, úgyhogy fölösleges volt a kérdés (egyedül akkor nem, hogyha kikezdenél vele szívesen :/).
2023. aug. 11. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!