Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a bajom? Szemét ember vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a bajom? Szemét ember vagyok?

Figyelt kérdés

Volt egy férfi aki évek óta tetszett, arról álmodoztam hogy együtt leszünk, de sose nyitott felém és csak még jobban vágytam rá . Amikor mással volt felemésztett a düh és simán megvertem volna ( gondolatban persze) azt akivel együtt volt. Aztán valahogy sikerült közel kerülnünk egymáshoz és az a pár hét nagyon izgalmas volt. Soha nem váltott ki belőlem senki ilyen intenzív érzéseket . Folyamatosan éreztem az illatát, alig vártam hogy megcsokoljon , hogy írjon és beszéljünk . Én voltam a legboldogabb ember a világon, hogy sikerült őt megszerezni. Aztán valahogy kiabrandultam az egészből és azt érzem nem ő lenne az igazi és feleslegesen pazarlom az időt . Úgy érzem találnék olyat aki jobb lenne hozzam. Mégse tudom elengedni . Hozza kell tennem évek óta nincs parkapcsolatom egy csalódás miatt, idom se volt kedvem se . Hiányzik , jó vele de fejben nem tudok elkotelezodni, ő pedig szeret engem már . Az összes kapcsolatom egy szenvedés volt főleg miattam, mert sose tudtam eldönteni hogy az illetovel akarok e lenni vagy sem és ezzel megbántottam mindenkit. Közben hallom , hogy ki mennyire boldog és szerelmes évek után is és úgy érzem ha tovább talalkozgatok vele bevsapom magamat is meg öt is . Közben meg vele akarok lenni. Azt se tudom mit kellene éreznem . Pont abban a korban vagyok, hogy lassan gyereket kellene szulnom és felek minden döntéstől hogy mire pazarlom az idom de közben attól hogy addig válogatok és keresem a nem létező igazit hogy egyedül maradok. Nem akarok neki se rosszat és magamnak se. A fejembe motoszkál valami, hogy ezt nem

Kellene erőltetni . Közben meg nagyon szeretek vele lenni . Osszezavarodtam . Mit tegyek ?

2022. máj. 25. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ettől miért lennél szemét ember. Szimplán nem tudod, mit akarsz, miközben érzed a nyomást magadon, hogy döntést kellene hozni. Ez nem egy kellemes helyzet, ugyanakkor nem egyedi: csak az emberek - jóindulatú és rendkívül szubjektív becsléssel - négyötöde küzd ugyanezzel időről időre.
2022. máj. 25. 14:03
 2/7 anonim ***** válasza:

"A fejembe motoszkál valami, hogy ezt nem"

Higgy magadnak. Nem sürgős döntened. Ha nem tudsz boldogan igent mondani, akkor jogos a "nem".

2022. máj. 25. 14:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Azért érzem magam szemétnek, mert nem tudok dönteni. Jo vele nagyon , de nem érzem azt hogy huu de szuper boldog vagyok vele akarom leélni az életem dolgot .
2022. máj. 25. 14:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi hiányzik?
2022. máj. 25. 14:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Az is lehet benned van a hiba, mindenkire raunnal. Minek valogatsz ennyire?

Vonzodtok egymashoz? Jo eleted lenne mellette?

2022. máj. 26. 05:37
 6/7 Ingeles ***** válasza:
Bizonytalan kötődésű vagy. Plusz megfertőzött az a hülye narratíva, hogy a szerelem az olyan hűdehajde dolog, ami jön és felemel, és magasban tart. Egy kapcsolat/szerelem munka. Nem rég volt egy barátnőm, aki olyan volt, mint te. Valahol sajnállak titeket, mert ennek a hipergám világnak az áldozatai vagytok. Ti is és a partnereitek is. Kitartást, és szurkolok!
2022. máj. 26. 06:18
 7/7 anonim ***** válasza:

"Azt se tudom mit kellene éreznem . Pont abban a korban vagyok, hogy lassan gyereket kellene szulnom és felek minden döntéstől"

Ne akarj megfelelni.

Már döntöttél. Érzed, tudod, hogy nem vele akarod leélni az életedet.

Tartson addig, amíg jó.

2022. máj. 27. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!