Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz hogy ha két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz hogy ha két ember között megvan az a plusz akkor szemet hunyunk olyan hibák felett amit egyébként nem fogadnánk el?

Figyelt kérdés
Pl valakinek kizárt hogy kövér vagy foghíjas vagy csóró emberrel összejöjjön de randin pluszt érez a másik iránt hogy szemet huny ezek felett....mert megszerette a másikat
2017. máj. 28. 19:35
 1/10 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem elenyésző azon esetek száma amikor ez előfordul.

Fontos az első benyomás és fontos, hogy a másikat vonzónak találjuk. Ha ez nincs meg az elején akkor úgyis úgy lesz intézve a dolog, hogy ne legyen meg az a plusz mert az ember gyakorlatilag lebeszéli magát a dologról és jobban fog a számára zavaró hiányosságokra koncentrálni.

2017. máj. 28. 19:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Randin az ilyesmi sajnos nem kerülhető ki. Előfordulhat, de inkább pl. munkahelyen, ahol egyiknek van ideje beleszeretni a hiányosságokkal küzdő másikba. Egy rövidke találkozón erre kicsi az esély. Lehet még más hasonló szituáicóban is, ahol valamiért "kénytelenek" együtt időt eltölteni.
2017. máj. 28. 19:40
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Vannak elfogadhato hibak, de ha valami alapbol kizaro ok, akkor nem fogok semmi pluszt erezni a masik irant.
2017. máj. 28. 19:43
 4/10 anonim ***** válasza:
A másodikkal értek egyet, lehetséges, de ilyesmihez nem egy randi kell, és nem is kettő, hanem sok együtt töltött idő és a másik alapos megismerése.
2017. máj. 28. 19:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem kell külső szimpátia ahhoz, hogy meglegyen a plusz. Ezen túl viszont tényleg szemet hunyok bizonyos dolgok felett, ha szerelmes vagyok, de ez inkább a belsőre értendő, mert jellemzően több jó tulajdonsággal ruházom fel, mint ami valójában van.
2017. máj. 28. 19:58
 6/10 A kérdező kommentje:
5. Borzasztó felszínes lehetsz....
2017. máj. 28. 20:01
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
Azért, mert te kövér, csóró és foghíjas vagy és fáj, hogy nem lenne az a szerelem, ami miatt engem szexuálisan vonzana egy ilyen ember? Hát oké, akkor elfogadom, hogy felszínes vagyok.
2017. máj. 28. 20:05
 8/10 A kérdező kommentje:
7. Neem, nem azért hanem mert külső hibák felett nem tudsz szemet hunyni de belső hibák felett igen....
2017. máj. 28. 20:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Bocs, én sem hunyok szemét afölött, havalaki fogatlan vagy kövér.

Pontosabban de,csak mint férfi nem kell.

2017. máj. 28. 20:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Volt kövérke barátnőm még régen. Nem különösebben zavart, mert valamiért vonzó maradt így is. Volt egyfajta kisugárzása.

Meg van egy ismerős házastárs, akinél anno úgy jöttek össze, hogy mindkettőjüknek rendkívül fontos volt a külső (férfi részéről kigyúrt test, nő részéről pedig a nagyon kevés zsír%, épp, hogy még nőies maradjon). Meg is beszélték, egyet is értettek. Aztán a leányzó szépen elkezdett idővel kerekedni, mostanra elfolyós kövérségű lett. Akik azt mondják kizáró ok a kövérség, azok ilyen esetben kirúgnák a nőt vagy félrejárnának vagymi? Meg persze fordítva is, ha a férfi hízik el... Itt még tudni kell, hogy minden kérés ellenére zabál, mint egy disznó, "mert ő így érzi jól magát".

2017. máj. 28. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!