Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez mit váltana ki belőled?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sens0r kérdése:

Ez mit váltana ki belőled? Milyen érzést?

Figyelt kérdés

Adott szituáció:

Tetszik egy srác, be van kötve a csuklója gézzel.

Milyen érzések kavarognak benned e láttán?

Sajnálod, hogy baja esett? Esetleg meglepődsz, hogy wow, veszélyes életet él, stb.

Szval mit vált ki belőled?

(Főként 18-25 éves nők válasza érdekelne, szval ha válaszolsz, s korodat írd mellé kérlek.)

2023. aug. 10. 01:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Semmit. Megkérdezném. Nem gondolnék egyből ilyenre h veszélyes életet él.
2023. aug. 10. 16:12
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem csak a két opció jöhet szóba, amiket fentebb írtam... Hanem mik azok az érzések, amik feltörnek belőled ezt láttán?
2023. aug. 10. 16:37
 13/16 anonim ***** válasza:

sajnálatot mindenképpen emocionális beállitottságútól fogsz kapni...

aki törödő, empatikus személy, és szeret másoknak segiteni, érdeklik mások bajai stb..

aki szó nélkül elmegy a bajod mellett, nem feltétlenül érdekli másnak a baja, és nem kiváncsi rá, ha igen az is rövid ideig, és már mást témánál van..

2023. aug. 12. 17:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Valam8 elvont agyalágyult lehet.
2023. aug. 13. 10:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Sima kíváncsiság, hogy mi történt. Annyi különböző ilyen esetet láttam már, hogy még ha tetszik az illető, sem látok bele többet, pont azért, mert lehet az is, hogy fellökték vagy rosszul esett egy kosármeccs közben, meg lehet az is, hogy motorral száguldozott az autópályán a megengedett sebességkorlát felett, aztán eltaknyolt. Ha vagyunk olyan viszonyban, hogy meg tudom kérdezni, az alapján változik a véleményem és az érzelmi világom, hogy mi volt a baleset oka. Ha vagánykodás, akkor megvetem, ha véletlen baleset, akkor sajnálom.
2023. aug. 13. 20:31
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi 15os. Erre voltam kíváncsi!
2023. aug. 15. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!