Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit váltana ki belőled, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit váltana ki belőled, ha ilyet mondana a párod?

Figyelt kérdés

“Én így nem érzem magam jól ebben a kapcsolatban”

Tegyük fel, hogy nő vagy, és a barátod ilyet mondana neked. Nem veszekedés alkalmából, hanem hosszasan kifejtve, hogy mi miatt érzi magát rosszul, mi miatt szorong. Ezután a mondat után mit éreznél?

2022. jan. 29. 12:18
A kérdező szavazást indított:
Szakítani akar
Meg akarja oldani, de ha nem változik semmi, akkor szakít
Mást (leírom kommentben)
49 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%
Egy férfi ilyet kimond ott már gondok vannak!
2022. jan. 29. 12:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Megbeszéljük első körben

Ha nem látok változást akkor ő jobbra én balra

2022. jan. 29. 12:42
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

Pont a kifejtés lenne a lényeg, hogy MIÉRT érzi ezt. Az döntené el, hogy egyből szakítunk, vagy dolgozunk a kapcsolaton együtt.

Jellemzően nem csak egyik szokta ezt érezni, hanem mindketten.

2022. jan. 29. 13:07
 4/14 A kérdező kommentje:
Azért érzem ezt, mert elhanyagolva érzem magamat és a kapcsolatunkat az ő részéről. Ezen tudom, hogy egy ilyen nem fog változtatni, de hátha
2022. jan. 29. 13:36
 5/14 anonim ***** válasza:
26%
Ha egy férfi ilyet mond, akkor hamarosan kereket fog oldani. Nagy bajban vagy…
2022. jan. 29. 14:14
 6/14 A kérdező kommentje:
Én vagyok a férfi, aki ilyet akar mondani az előző kommentemben részletezett okok miatt
2022. jan. 29. 14:15
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy férfi ilyet mond, azt jelenti, hogy tud kommunikálni, semmi többet. Kérdező: döntsd el, te akarsz-e ezért a kapcsolatért küzdeni. Ha igen, akkor ezt elmondva és (kiegészítve konkrétumokkal) mondd el a párodnak- kiderül, a másik is akar-e dolgozni rajta. Nálunk bejött.
2022. jan. 29. 14:38
 8/14 anonim ***** válasza:
10%

Nőként elgondolkodnék, hogy valamit rosszul csináltam és rákérdeznék az okokra. Sajnos, erre sok nő képtelen.

Férfi vagyok és voltam hasonló helyzetben. Borzasztó, hogy miközben állítólag a nők eq-ja nagyobb, egyenlőséget akarnak és állítólag megértőek, mennyire durván szexisták a kapcsolatokban és mennyiszer kezelik a férfiakat érzelemmentes lényként.

Szóval, volt olyan kapcsolatom, ahol ezt közöltem és próbáltam javítani. Időhúzás volt, sajnálom az erre elvesztegetett időt. Amelyik nőnek ezt mondani kell és nem érti meg, ott akármit is teszel, tartósan semmi sem fog javulni.

2022. jan. 29. 14:59
 9/14 anonim ***** válasza:
31%
Alig mondtál információt a helyzetről. Így nehéz segíteni bármiben is. Ha az én párom mondana ilyet, akkor ahogyan írtam, úgy érezném, hogy Ja fontos még nekem, akkor bajban vagyok. Ha elhanyagolva érzed magad, akkor sajnos nem vagy neki fontos. Nem fektet energiát a kapcsolatba.
2022. jan. 29. 15:27
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még mindig konkrétum hiányzik. Ha olyat szeretne, amit megadnék, akkor változtatnék, ha olyan, amit nem, akkor meg szakítunk.
2022. jan. 29. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!