Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit váltana ki belőled, ha ilyet mondana a párod?
“Én így nem érzem magam jól ebben a kapcsolatban”
Tegyük fel, hogy nő vagy, és a barátod ilyet mondana neked. Nem veszekedés alkalmából, hanem hosszasan kifejtve, hogy mi miatt érzi magát rosszul, mi miatt szorong. Ezután a mondat után mit éreznél?
Megbeszéljük első körben
Ha nem látok változást akkor ő jobbra én balra
Pont a kifejtés lenne a lényeg, hogy MIÉRT érzi ezt. Az döntené el, hogy egyből szakítunk, vagy dolgozunk a kapcsolaton együtt.
Jellemzően nem csak egyik szokta ezt érezni, hanem mindketten.
Nőként elgondolkodnék, hogy valamit rosszul csináltam és rákérdeznék az okokra. Sajnos, erre sok nő képtelen.
Férfi vagyok és voltam hasonló helyzetben. Borzasztó, hogy miközben állítólag a nők eq-ja nagyobb, egyenlőséget akarnak és állítólag megértőek, mennyire durván szexisták a kapcsolatokban és mennyiszer kezelik a férfiakat érzelemmentes lényként.
Szóval, volt olyan kapcsolatom, ahol ezt közöltem és próbáltam javítani. Időhúzás volt, sajnálom az erre elvesztegetett időt. Amelyik nőnek ezt mondani kell és nem érti meg, ott akármit is teszel, tartósan semmi sem fog javulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!