Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol a boldogság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol a boldogság?

Figyelt kérdés

Szakítottam a barátnőmmel, 2,5 évig voltunk együtt, részemről nem voltak már érzelmek és így nem akartam elkötelezni magam, 32 éves vagyok. Ennek 3 hónapja, vele se voltam boldog, most talán az vagyok, inkább boldogabb, de szinte rosszul érzem magam hogy egyedül vagyok, egyedül fekszem le imádok összebújva elaludni, közös programok, mind hiányzik, akkor is tudtam már hogy rossz lesz, de nem gondoltam h ekkora űrt hagy majd maga után.

Ismerkedem, de semmi komoly nincs még, legtöbb lány inkább szórakozni akar, én már ezeken túl vagyok, valami komolyabbat szeretnék, csak nem tudom hogyan..?

2023. aug. 9. 21:41
 1/3 Noren1989 ***** válasza:
53%

A boldogsàg odaàt van.

Az igazsàggal együtt.

A korodbéli "lànyok" fixre nem szórakozni akarnak.

Ha te így làtod, vélhetően nem ugrod meg a komoly partner szintet.

2023. aug. 9. 21:49
 2/3 anonim ***** válasza:
51%

Hol a boldogság mostanában?

Barátságos meleg szobában.

2023. aug. 9. 21:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert boldog emberek nincsenek, csak hormonok vannak meg ingerek, és ha kiástad végre a kincsedet, hopp ennyi volt már nincs veled.
2023. aug. 10. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!