Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szeressek ki egy fiúból, aki kikosarazott?
Figyelt kérdés
Teljesen esélytelen, hogy összejöjjünk, kb. 1 hónappal ezelőttig randiztunk, szexeltünk chateltünk sokat, de ő így szép lassan fokozatosan ghostolt engem. Először csak jött a kamuszövegekkel, majd végleg eltűnt. Nagyon fáj. Hogyan felejthetném el? Egy hónapja egész nap a fejemben motoszkál! Jó eséllyel soha többé nem látom 😞 én 24L ő 27F2023. aug. 8. 18:57
1/10 A kérdező kommentje:
Ja, azt kifelejtettem, hogy már ismerkedek másokkal, barátaimmal vagyok sokat, utazgatok elfoglalom magam, de akkor sem tudom a k... fejemből kiverni ezt a pasit!!!
2023. aug. 8. 18:58
2/10 anonim válasza:
Nézz rá objektívan a jellemére. Kihasznált, nem voltál a barátnője.
Utána annyi tisztelet se volt benne hogy egyenesen szakítson.
Ez egy pondró.
3/10 A kérdező kommentje:
Hát ezaz, jobb lenne valamivel, ha megírt volna legalább annyit, hogy "csá"
Amúgy az is lehet, hogy talonban tart.. nem tudom!
2023. aug. 8. 19:02
4/10 anonim válasza:
Ha nem megy 1 év múlva se elfelejteni, akkor pszichológus, egyeb ként nem ártana szingliként mukodni. Hiába ismerkedsz, nincs értelme míg nem hevered ki.
5/10 A kérdező kommentje:
Egy évig nem akarom ezt érezni 1, 2 teljesen jól működöm egyedül, csak ez a kémiai folyamat megszűnhetne a fejemben vele kapcsolatban
2023. aug. 8. 19:07
6/10 anonim válasza:
Azt a tapasztalatot vond azért le, hogy ne add magad ilyen könnyen. Egyébként el fogod felejteni, kis idő kell csak hozzá.
7/10 anonim válasza:
Válassz egy másikat. Van belőlük bőven...:D
8/10 A kérdező kommentje:
Még mindig nagyon bánt a dolog... Konkrétan mikor még látszólag ő is rajongott értem, mondta, hogy szeret(!), hiányzom neki stb... aztán szép lassan elkezdett leépíteni, már 2 hete nem beszéltünk... Azt is észrevettem, hogy elrejtette előlem a sztorijait instán!
2023. aug. 11. 10:59
9/10 anonim válasza:
jajjj, a gonosz férfi kihasznált, egy pondró XD
az mindegy, hogy a nők amúgy napi szinten ezt csinálják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!