Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikosarazás után hogyan viselkedjek?
Figyelt kérdés
Finoman elutasított egy férfi, pedig azt hittem tetszem neki. Nem tudom hogyan viselkedjem, ha találkozunk. Napi kapcsolatban vagyunk szinte. Sosem jártam még így. Kerüljem vagy próbáljak úgy tenni, mintha mi sem történt volna? Bár sajnos rajtam minden érzelem látszik, ő legalábbis mindig látta rajtam, ha van valami bajom. Nem jártam még így, ezért nem tudom, mi lenne a helyes. :/2021. márc. 29. 16:17
1/7 anonim válasza:
Viselkedj természetesen, mintha mi sem történt volna.
2/7 anonim válasza:
Mintha mi sem történt volna. Kicsit kerüld, de ne feltünően és ne vidd úlzásba.
4/7 anonim válasza:
Szerintem próbálj közömbös lenni, ne kerüld feltűnően.
Miből gondoltad, hogy bejössz neki? Mik voltak a “jelek”? Megköszönném, ha esetleg ide, vagy priviben leírnád.
5/7 A kérdező kommentje:
Szemezés, mosoly, bókok, érintés
2021. márc. 29. 17:02
6/7 anonim válasza:
Ne vedd tragédiának, hogy így történt. A párkeresés ebből IS áll.
Viselkedj közömbösen: válaszolj, ha kérdez, Te is kérdezz, ha úgy adódik, ne feszélyezd magad semmiben.
Ffi.
7/7 anonim válasza:
Semmi extra, mint ha semmi sem történt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!