Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyabb kapcsolat esetén, mennyi idő után lehet felhozni a szexet? [Főleg lányok véleménye érdekelne.]
Lehet 2 óra, lehet 2 hónap, ahogy érzitek igazából.
Szerintem a 4-5 randi körül azért jó, ha már van köztetek valamilyen testi kapcsolat.
Egyetértek 3-mal. Úgy a 4.-5. randi környékén legyen már csók meg azért “tipi-tapi”. Nyilván ebben a korban már (majdnem) senki nem szűz szóval jóesetben nem kell heteket hónapokat várni.
Szóval
4.-5. Randi csók meg tipi tapi (esetleg ha bennevan mindkét fél petting)
Aztán utána már úgyis több itt-ott alvás van akkor meg valamikor organikusan megtörténik.
30/N
Felnőtt emberek életének része a szex, szóval abban a pillanatban, hogy kettesben vagytok, megvan a kölcsönös vonzalom, abban a pillanatban rá lehet térni a dologra…
De akkor sem “felhozod” jézusom, rá ne kérdezz :D
Pl csókolóztok a szobában, ráteszed a kezed a combjára, aztán szépen lassan egyre feljebb és feljebb csúsztatod a kezed… ha semmi tiltakozás, nyert ügyed van…
Az elsőnél legyen mindenképpen gumid, amíg nincs tisztázva ki hogyan védekezik, mindig legyen gumid.
Még fiatalon belementem 2.5hónapot vártam egy csajra, mire “felkészült”…
Utána másnap lapátra is tettem, szinte semmiben nem volt benne az ágyban, csak a misszionárius, minden más “fujj” meg ne “perverzkedjek már”, csináljuk “normálisan”
Azóta nem vagyok hajlandó ezt a dolgot második randinál tovább húzni, esetleg a 3….
De egy hosszútávú kapcsolatnak is a totál alappillére a jó szex, szóval nem kell ezzel várni…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!