Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek küzdjek még érte?
Figyelt kérdés
Márciusban rám írt egy srác,nagyon jóba lettünk, mindennap beszéltünk, nagyon sokszor mondtam hogy szeret,megbíztunk egymásban,áprilisban taliztunk,mar a talinal ereztem hogy tobbet erzek iranta mint baratsag,utána 1 hónapig nem beszéltünk, utána megint nagyon jóba lettünk,júniusban már hivasoztunk,és már olyanokat irt hogy az övé vagyok, július elején elmondtam neki hogy szeretem,a válasza pedig az volt hogy neki még ez most nem menne,mert egy ideig nem akar kapcsolatot,utána megint nem beszéltünk,pár napja újra felhivott és újból jóba lettünk. Szerintetek kuzdjek még erte vagy inkább hagyjam az egészet?2023. aug. 6. 21:43
11/11 anonim válasza:
Dzia! Sajnos ez igy csak egy szexuàlus kapcsolat nem több! Ha szûksége van ràd, akkor megkeres, kûlönben semmi! Ha neked ez igy megfelel, akkor csinàld tovàbb vele, hàtha lessz több is bellôle idôvel! „Tûrelem ròzsàt teremt“
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!