Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek küzdjek még érte?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek küzdjek még érte?

Figyelt kérdés
Márciusban rám írt egy srác,nagyon jóba lettünk, mindennap beszéltünk, nagyon sokszor mondtam hogy szeret,megbíztunk egymásban,áprilisban taliztunk,mar a talinal ereztem hogy tobbet erzek iranta mint baratsag,utána 1 hónapig nem beszéltünk, utána megint nagyon jóba lettünk,júniusban már hivasoztunk,és már olyanokat irt hogy az övé vagyok, július elején elmondtam neki hogy szeretem,a válasza pedig az volt hogy neki még ez most nem menne,mert egy ideig nem akar kapcsolatot,utána megint nem beszéltünk,pár napja újra felhivott és újból jóba lettünk. Szerintetek kuzdjek még erte vagy inkább hagyjam az egészet?

2023. aug. 6. 21:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha igazán tetszenél neki, folyamatosan nyomulna.

Nem kellesz neki eléggé, max. szexre.

2023. aug. 6. 21:46
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
FI Relé
2023. aug. 6. 21:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Legyen már egy kis méltóságod! Már ha elmúltál 14.
2023. aug. 6. 21:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar kapcsolatot,megmondta!
2023. aug. 6. 21:52
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
Hány évesek vagytok?
2023. aug. 6. 21:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"a válasza pedig az volt hogy neki még ez most nem menne,mert egy ideig nem akar kapcsolatot"

KONKRÉTAN a szádba rágta, hogy nem akar veled párkapcsolatban lenni. Maximum szexpartnerként jó lennél.

2023. aug. 6. 22:01
 7/11 anonim ***** válasza:
56%

Jól értem, egyszer taliztatok, és a szerelmi vallomások már akkor is voltak, amikor még nem is ismertétek egymást személyesen?

Ne küzdj érte, mert végül megmondta, hogy nem akar kapcsolatot, neked meg nem lenne elég a csak szex.

2023. aug. 6. 22:23
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem egetném magam

Szerelmet se vallottam volna ilyennek

2023. aug. 6. 22:56
 9/11 anonim ***** válasza:
*nem égetném
2023. aug. 6. 22:56
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez előszed amikor akar. Te is tedd vele ugyanezt. Pasizz, aztán ha ez is képbe kerül újra, legalább jó formában leszel. Ő is ezt csinálja veled is, másokkal is. Legalább nem sérülsz lelkileg, történik veled valami, és még a szerelem is rád találhat valamelyikkel.

Tetszik vagy nem, ez már egy ilyen világ.

2023. aug. 7. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!