Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek elkényelmesedett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek elkényelmesedett, jòlétben meghízott pasival?

Figyelt kérdés
Nagyon rendes és kedves egyébként de borzasztòan lusta. Csalàdi vàllalkozàsban dolgozik, ami annyi nàla, hogy nèha 2-3 òràra bemegy elintéz pàr telefont és ennyi a maradèk idöben pihen.Jòmòdban él, van , amikor napi 3szor is kajàt rendel. Csak miòta ismerem azòta hízott vagy 10 20kgt ettöl az életmòdtòl.
2023. aug. 2. 14:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Szakítanék.
2023. aug. 2. 14:49
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Ha emellett sportolna és normálisan kajálna, akkor semmi gond nem lenne. Itt az egészsége fogja megszívni hosszútávon.
2023. aug. 2. 14:52
 3/13 anonim ***** válasza:
88%

Nem tetszene, mert nem vágyom ilyen pasira. Nem hiszem, hogy ki tudnék jönni vele hosszú távon. Én szeretem aktívan tölteni a szabadidőmet, ő hamarosan a fotelből sem tud majd felállni. Ő tudja, de tönkre fogja tenni magát rövid időn belül.

Te semmit nem tudsz tenni. Azt kell eldöntened, hogy hogyan akarsz élni, milyen társra vágysz.

2023. aug. 2. 14:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tennék vele, engem taszítanak a lusta, igénytelen emberek.
2023. aug. 2. 14:59
 5/13 anonim ***** válasza:
Együtt sportolnék vele valamit,amúgy meg ha normális és anyagilag is jó helyzetben van,szimpatikus, simán tudnám partnerként kezelni.
2023. aug. 2. 15:13
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Először szépen megkérném, hogy változtasson, ha nem történne semmi, akkor szakítanék. Nem való hozzám ilyen pasi.
2023. aug. 2. 15:14
 7/13 anonim ***** válasza:
71%
Nem szeretem a heréket.
2023. aug. 2. 15:15
 8/13 A kérdező kommentje:
Én attòl félek, hogy mi lesz ha ezt folytatja? Egy év alatt ennyit hízott akkor évente 10kg mi lesz így belöle?
2023. aug. 2. 15:45
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha nem változtat, akkor túlsúlyos lesz rövid időn belül. Nem tudom hány éves, de ha a genetikája is hízásra hajlamosítja és már elmúlt 30, akkor bizony szaladnak a kilók gyorsan.
2023. aug. 2. 15:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Ugye nem a "finom, zamatos, ízletes, laktató meleg ételt rendelő" kérdező "kispocakkal" a párod?:D
2023. aug. 2. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!