Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Milyen számotokra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Milyen számotokra a legvonzóbb stílus a ruhákat tekintve?

Figyelt kérdés

Milyen ruhastílus jön be nektek?

Tudom, tudom hogy a kisugárzás meg minden fontos együtt. De ha a ruhákra gondolunk most, akkor nektek a hétköznapokban mi jön be, ha mit visel egy nő?

Pl. Farmer, ceruzaszoknya, túlméretezett póló.

Ilyesmikre gondolok.

A preferált testalkatot még odaírhatnátok esetleg.

2023. júl. 30. 22:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A preferált testalkat: vékony, átlagos.

Ruha, ami tetszik: fehér nadrág a nagy kedvenc egy nőn, de lehet farmer is. Átlagos póló, blézer. Szoknyában a nem túl rövid szoknya tetszik.

Cipő tekintetében: nyáron papucs, szandál, klumpa mezítláb, télen értelemszerűen csizma áttetsző harisnyával.

2023. júl. 30. 22:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a sportos, kényelmes, laza ruhák tetszenek a legjobban lányokon. Nem szeretem a merev, feszes, elegáns ruhákat. Nekem nagyon természetellenesnek, erőltetettnek hatnak.
2023. júl. 30. 23:06
 3/3 anonim ***** válasza:
72%

Attól függ. Ha ki akarom verni rá, akkor minél többet mutat magából, annál jobb. Ha összejönnék vele, akkor kb. mindegy, csak divatos vagy ribis ne legyen.

Testalkat: se nem kövér, se nem sovány. Általában azok a nők jönnek be, akik kövérnek tartják magukat (a valóban kövér nők nem tartják magukat annak).

2023. júl. 31. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!