Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagynátok hogy így beszéljen veletek a párotok?
3 éve vagyunk együtt .
Voltak nagyobb veszekedéseink is, de mindig megkaptam hogy egy DÖG vagyok, és hogy ilyen igénytelen barátnője se volt mint én , stbstb. Kérdezem én: miért is vagyok igénytelen ? Azért mert egesznap takaritok utána főzök neki mosogatok és van hogy néha nincs kedvem le fürödni hanem egyből be feküdni az agyba mert annyira ki vagyok készülve ?? Vagy például ma is azért dögözött le mert próbáltam felébreszteni órákig mert o olyan hogy soha nemtud felkelni ébresztés nélkül leontottem egy KUPAK vizzel pár csepp és egyből jött az hogy te dög stb .. Nemtudom már mit tegyek .. Mindig csúnyán beszél velem , nem érdekli hogy én mit érzek ilyenkor ( persze én is szoktam vele csúnyán , de csak ha veszekedunk vagy néha de csak viccből amit o is tud ) de o ilyenkor nem viccel egyáltalán . Ti hagynatok ezt ? Mit tennétek ??
Nem furodsz ?
2 gyerek, 1 feleseg, 1 kutya, 1 ház, 2 autó amit fenntartok, és naponta 2* fürdök, nem tartom a tisztalkodast annyira bonyolult dolognak.
"egesznap takaritok ..."
Tényleg (majdnem) egész nap otthon takarítasz, és nem dolgozol?
Igen mert sajnos a munkahelyemrol elkuldtek és azóta sem találtam mást 😢
De engem nagyon is érdekel és nem bírom már el ezt a terhet tovább 😢
Tehát 4 órán keresztül takaritasz tehát heti forgasban 700nm a kecotok, a maradék 4 órában kaját csinálsz ez akkor minimum 8 fogás. De a meloba járás ideje még nincs kitöltve meg az ok a fáradtságra akkor legyen 12-14 fogás naponta.
Tudod kisanyam, meg is érdemli aki olyan férfit választ aki 700nmes házban lakik és 12-14 fogasos kaját ker naponta .
Vagy csak troll vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!