Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megpróbálnátok visszairányitani a figyelmét, vagy hagynátok veszni a dolgokat?
Ha egy pasi miután veled flörtöl intenziven egy csoport elött , utána áttér más csajra , ami ciki mert mindenki látja, hogy kiestél a pikszisböl
És neked is tetszik a pasi
Mit teszel ?
Nem kerültem még ilyen helyzetbe, de valószínűleg konstratálnám, hogy egy játszmázós kis gyökérbe botlottam. :-) És mindazonáltal örülnék is, hogy ez ilyen gyorsan kiderült. Jobb így mielőtt érzelmek kialakulnának és úgy kellene megtudnom.
L19
Nem számít,hogy tetszik a pasi, sosem próbálnám meg visszairányítani, hiszen nem lenen értelme. Ahogy leírod Őt nem igazán tudom elképzelni normál,tartós párkapcsolatra, folyamatos hódítás a célja, és amint ez megtörténik már nem is kell Neki a nő, jöhet a következő.
Az ilyen pasikat messze el kell kerülni és nem visszairányítani.
Van egy technika, miszerint ha csoportban van a kiszemelt csaj első körben a kevésbé vonzó barátnőjével kezdesz el beszélgetni. Ez megtöri a jeget és amikor már komfortosan érzed magad, áttérsz a valós célpontra.
Ennek voltál a részese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!