Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Merjek lepni ebben a helyzetbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merjek lepni ebben a helyzetben? Vagy még várjak vele?

Figyelt kérdés
Sziasztok, volt már pár barátnőm es tudtam mindig hogy mikor mit kell tennem mikor van itt az ideje, de most valahogy bizonytalan vagyok. Van egy lány akibe teljesen beleestem. De viszont olyan furcsa dolgokat csinál amikor velem van hogy nem tudom mit lépjek. Pl. Kint ülünk este mindenki bemegy ketten maradunk akkor folyamatosan simogat , keresi a kezem es meg is fogja osszekulcsolva úgy mintha egy pár lennénk. Puszilgat , folyamatosan meg ker hogy , simogassam. De ahogy kilep valaki az ajtón rögtön elenged . Tehat társaságban nem csinalja ezeket. Csak ha kettesben vagyunk. Akárhányszor elmegyek mellette meg simogat mindig hozzám ér. Nagyon jo az összhang kettőnk között nagyon jol érzem magam mellette amikor vele vagyok es ezt enis észre vettem rajta. De viszont a masik fele a dolognak az hogy o egy olyan lany aki kerek perec megmondta milyen pasi kell neki. De viszont en nem igazán tartozom abba a kategóriába. ( Párat irok, fontos neki pl hogy x összeget keressen mert stabil jövőt akar majd ha kesz gyerek , el tudjon vele menni akárhová, akármikor, ) persze ezeket nem tőle tudom hanem barátnőjétol kérdeztem rola es ezeket mondta. Szoval en annak az X összegű dolognal mar alapbol elhasaltam 🤣🤣 de valahogy en megis úgy érzem hogy szeretem. Ezekbol a jelekből úgy látszik hogy o is vonzódik, vagy legalább tetszem neki. Tehát nem tartozom nagyon abba a kategóriába ami neki kell, jo par dologban igen de megis hiányos vagyok úgymond. De o is iszonyatosan közeledik hozzám amiket csinál amiket leírtam. Ti mit tennetek? Egyenként azert is felek kicsit mert nagyon regota ismerem es nem gondoltam volna hogy egyszer idaig eljutunk vele. De mégis. Elveszíteni nem akarom ezzel, vagy megbántani de szerintem ezek eleg egyértelmű jelek nem gondoljátok?

2023. júl. 30. 10:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudod elveszteni, mert nem a tied.

Nekem nőként (és sokaknak) a határozott férfiak jönnek be. Aki tudja, hogy engem akar és ezt nem fél egyértelműen kimutatni. Szerintem ne sokat tökölj. Hívd el randizni és/vagy mondd meg, hogy fontos neked, odavagy érte. Kockázatos? Persze! De szerintem jobb, mint ez a se ez se az. Nekem legalábbis. Mutassa meg a férfi, hogy én vagyok neki a Nő.

2023. júl. 30. 10:26
 2/12 anonim ***** válasza:
80%

Ok, tudjuk az ő elvárásait, és ő mit tud nyújtani? Van neki is jó fizuja? Saját kocsi, lakás?

Mert ha neki van, valahol érthető, hogy szeretne azonos anyagi,társadalmi szinten lévő párt magának. Ha amúgy nincs semmije a fene nagy elvárásain kívül, akkor hagyd a fenébe, csak egy kis aranyásó.

2023. júl. 30. 10:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szeretek mások előtt olyannal turbékolni, akihez amúgy közöm nincs, nem vagyunk együtt. Kínos.

Volt ilyenem, nagyon tetszett, kettesben maradva mindig összebújtunk, de sosem mondott ki semmit, sosem hívott sehová, nem próbált eleve kétszemélyes programot csinálni.

Egyszer társaságban kezdett összevissza simogatni és körbefonni. Ahogy már mindenki elült mellőlünk másik asztalhoz, és lesték, mint valami műsort, hogy mi lesz ebből, juj, ezek mindjárt összejönnek, annyira ciki volt, hogy szabályosan kimenekültem a helyzetből. Ő megbántódott, és többet nem próbálkozott, így lett vége az egésznek.

Ha mindezt megelőzi azzal, hogy meghittebb körülmények közé, kettesben szervez programot (főleg miután nyilvánvalóvá vált előtte, hogy nincs ellenemre), seperc alatt összejöttünk volna. Dehát tinik voltunk. Tőletek is komolytalan ez az egész, felnőtt létetekre. Hívd el, te zseni. Hát hogy nem jutottál még el magadtól idáig?

Rosszabb esetben szóba jöhet az is, hogy a csaj tényleg olyan anyagias liba, mint ahogy a barátnő mondja, és vonzódik hozzád, de szégyelli ezt a vonzalmat. Vagy valami más miatt szégyell, és a barátnőjét kérte, hogy sározza be őt kicsit előtted ezzel az elvárásos dumával, hátha magadtól lekopsz. Vagy a barátnő csak kavarja a szószt valamiért. De a lényeg, hogy összejönne-e veled, kiderülne, ha elhívnád.

2023. júl. 30. 10:52
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

3/1 : nem attól félek hogy mint szerelmet veszitem el mert nem a tulajdonom , nem az enyém. hanem attol hogy félre ertem az egészet es a barátság menne a kárára ennek.

3/2: auto saját ház nincs csak elvárások.fizetest passzolom mert nem sok közöm van hozzá engem igazából nem erdekel ki mennyit keres. De nem gondolnám róla, elég jól és régóta ismerem. De persze attól meg lehet igy van amit mondasz nem kételkedem , igazából egy próbát megér igyis úgyis aztan majd kiderül és alakul.

3/3: nagyon jol megfogalmaztad és köszönöm, de képzeld el azért eljutottam odáig ne aggódj csak azt mar nem irtam bele , megyünk 6 napra tengerpartra egyébként. De nekem is megfordult a fejembe a barátnos dolog amit irtal. De egy valami meg ezt az egészet nem en kezdeményeztem hanem ő. Szerintem ezt a részt kizarhatom. Nem nagyon tudom elképzelni egy felnőtt nőről hogy igy szorakozna ezzel mert az mar eleg gyerekes. Elég gáz lenne ha igy lenne es remelem nem lesz igazad 😅

2023. júl. 30. 11:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg tőle kerek perec, hogy lenne-e kedve veled randizni, vagy hogy szeretne-e egyáltalán komoly kapcsolatot!

Légy határozott!

2023. júl. 30. 11:56
 6/12 anonim ***** válasza:
36%
Szegyel teged, csak megakar dugeszolni.
2023. júl. 30. 12:41
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
Te tényleg egy ilyen csajra vágysz akinek az elsődleges szempknt egy férfiban, hogy mennyit keres?
2023. júl. 30. 13:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Szakíts vele azonnal, így majd jön utánad mint a kiskutya, nőknek barátom érzelmet nem mutatunk ki.
2023. júl. 30. 13:45
 9/12 Mendy98 ***** válasza:

A barátnője simán féltékeny is lehetett,,szerintem ezt a lánnyal kéne teljesen megbeszélned és elhívni randizni olyankor, amikor nem hallják mások.

Simán lehet neki kínos, h jó ideje ismeritek egymást, nem vagytok együtt és mások azt látják, hogy enyelegtek, mikor nem is tudjátok, h még lesz-e belőle valami vagy sem.

2023. júl. 30. 22:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Ne a barátnőtől kérdezd meg, milyen férfi kell neki, mert lehet, nem is mond igazat, hanem őtőle magától. Az, hogy mások előtt nem simogat, ez természetes, ilyen az ember csak kettesben tesz.
2023. júl. 31. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!