Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy felszolgáló és orvos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy felszolgáló és orvos kapcsolat működhet hosszú távon?

Figyelt kérdés
2023. júl. 29. 23:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
Ne aggodj, egyetemre jartam, ott ismertem sok orvostanhallgatot. Ott kb mindenkinek diplomas parjuk van/volt.
2023. júl. 30. 00:30
 12/21 anonim ***** válasza:
87%

Én anyósom 4 diplomás nő, a férje meg sofőr volt világéletében, meg biztonsági őr.. és köszönik jól megvannak, szeretik egymást.

Barátnőm fogorvos, férje meg boltban dolgozik / szintén sofőrködik néha.

2023. júl. 30. 01:18
 13/21 anonim ***** válasza:
88%

12

Ezek igen ritka kivetelek

2023. júl. 30. 01:35
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

IGEN!

Van egy orvos ismerōsöm. Műkörmös a felesége.

2023. júl. 30. 06:44
 15/21 anonim ***** válasza:
61%
Ha a felstolgáló a férfi és nő az orvos.
2023. júl. 30. 09:55
 16/21 anonim ***** válasza:

#5 vagyok. Én is hallottam amúgy pár kivételt, amiben szerencsére jól működik a házasság évtizedek óta:

- férfi asztalos, nő ügyvéd

- férfi gyártósori operátor, nő banki ügyintéző

Illetve 50 méterre lakik tőlünk egy család, a férfi mindig is kerékpárokkal foglalkozott - kölcsönzés, kereskedés, szerviz. A nő pedig vízellátási- és csatornázási mérnök.

2023. júl. 30. 10:35
 17/21 anonim ***** válasza:
16. A bringákban rengeteg pénz van azt remélem tudod..
2023. júl. 30. 10:38
 18/21 anonim ***** válasza:
Igen, mondjuk nem is szegények, csak a munka jellege miatt említettem meg!
2023. júl. 30. 10:49
 19/21 anonim ***** válasza:
80%
Nem, nem fog működni. Egyetlen kapcsolat sem működik csak úgy. Viszont működtetni szinte bármit lehet. Egy pincér-orvos kapcsolatot is.
2023. júl. 30. 11:39
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi köze nincs 2 ember szakmai végzettsége/ állása hogy kialakul-e szerelem vagy nem és hosszútávon. Az beleszólhat, ha mondjuk a másiknak állandóan bent kell lennie a munkahelyén és kevés időt van otthon. Ha el tudnak beszélegtni egymással, megvan a közös téma és összhang akkor szerintem teljesen mindegy. Nem hiszem, hogy a végzettség beleszólna a szerelembe, hogy lenézzük a másikat, vagy legalábbis nem kéne, hogy így legyen. Szerintem ember függő.
2023. júl. 30. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!