Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zárkózik el egy fiatal srác a párkapcsolattól?
Rossz tapasztalatok, pl. ráunt a sorozatos sikertelenségre, megcsalták, átverték, felb*szták az agyát, hozzászokott az egyedülléthez, nem akarja tovább pazarolni az idejét és pénzét.
Ha valaki számára elvész még a legapróbb reménysugallat is, akkor hajlamos a feladásra. Ez a „Minek erőltessem azt, ami nem megy?” című filozófia.
Lehet hogy aszexuális, vagyis olyan szexuális trauma érte, ami miatt megundorodott az érzelmes/érzéki dolgoktól, és senkihez nem akar közeledni!
Ha ez van, és tudja mi okozta, visszafordítható a dolog, feltéve ha Ő is akarja!
Én is hasonlóan vagyok. A képlet egyszerű, megtanultam 2 dolgot: Egyrészt, a nők teljesen megbízhatatlanok és nem nagyon akarnak normális kapcsolatot. Másrészt, nem vagyok elég jó pasi ahhoz, hogy végül ne én koppanjak.
Voltak egyébként kapcsolataim, de most eszem ágában sincs randizni. Ha később lesz, akkor sem fogok már úgy belemenni, mint régen. Lesz barátnőm, együtt leszünk, de a részemről nem lesz szerelem és bizalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!