Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek,hogy megtudjam mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek,hogy megtudjam mit érez irántam?

Figyelt kérdés

A sztori a következő: Belezúgtam egy ismerősömbe a facebookon.A való eletben még nem találkoztunk,de messengeren már beszélgettünk.Igaz,nem magán jellegű dolgokról,hanem fb játékokról.Mindketten egy csoportban vagyunk benne,egy bizonyos játéknak a csoportjában,onnan lettünk ismerősök,tulajdonképpen közös érdeklődés miatt.

Én kapcsolatban vagyok,de róla nem tudok semmit,mert nincs kiírva.En már szakítani akarok a párommal,csak a bizonytalanra nem akarom feldobni a kapcsolatot.Azt vettem észre azon a fb ismerősömön az utóbbi időben,hogy erdeklődni kezdett irántam,de talán azért nem mer kezdeni,mert ki van írva a fb-ra a kapcsolati állapotom.Nemrég az új profilképemre szív like-ot kaptam tőle,és sok bejegyzésemhez hozzászól.Igaz,csak játékkal kapcsolatos dolgokhoz,amit a csoportba rakok ki.Ez alapján feltételezhetem,hogy közelebb akarna kerülni hozzám? Gondoltam írok neki messengeren,de kicsit félek,hogy félreértem a közeledését.

Hogyan tudjam meg ,mit érez irántam?

2023. júl. 24. 23:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
94%

Csak azért érdekel téged, mert érdeklődést mutat az irányodba, ez nem szerelem...magad írtad, hogy nem ismered!

Meguntad a jelenlegi kapcsolatodat, és most liánoznál.

Nőként szánalmasnak tartom az ilyet, mert aki igazán erős, az egyedül is tud létezni, nem kell másba kapaszkodnia!!

2023. júl. 24. 23:24
 2/24 A kérdező kommentje:

Jó,tudom,de én már voltam egyedül eleget,nem szeretnék újra így járni.

De igen,valóban szeretem,hiába nem találkoztam még vele.Nálam ez nem újkeletű dolog,hogy ismeretlenekbe belezúgok,volt már régen is rá példa.

Na,de szerinted az ő részéről van erdeklődés?

2023. júl. 24. 23:31
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Az nem ismerős csak egy idegen akivel ismerkedsz a vietualos vilagban.
2023. júl. 24. 23:39
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Elég veszélyes dolog, szerintem fordulj dokihoz, hogy kiderítsd ennek az okát. Mert könnyen az lehet a vége, hogy rossz ember mellett kötsz ki.
2023. júl. 24. 23:41
 5/24 anonim ***** válasza:
83%
Esetleg szeretethiányos borderline vagy?
2023. júl. 24. 23:42
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Valószinű, hogy akarna közeledni hozzád, mert az uj képedre szivet küldött!
2023. júl. 24. 23:44
 7/24 anonim ***** válasza:
83%
6. Na hagyjuk már az ilyent. Kaptam sok szivet.. mindent nem kell felre erteni.
2023. júl. 24. 23:47
 8/24 anonim ***** válasza:
83%
Ha van egy kis esze, semmi komolyat nem érez olyasvalaki iránt, akit még csak nem ia látott élőben.
2023. júl. 25. 00:03
 9/24 anonim ***** válasza:
72%
Velem volt már ilyen, engem megrémiszt ha úgy akarnak tőlem valamit, hogy nem is ismernek. Megvan az esélye, hogy csak egy elképzelt valamibe "szerelmes".
2023. júl. 25. 00:04
 10/24 anonim ***** válasza:
9. Így van. Ritka esetben de nagyon ritka esetben lehet valami de akkor mar vopt vidro chat is meg tobb honapos beszelgetes.. nem ilyen nesze neked fogd meg valami..
2023. júl. 25. 00:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!