Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy nálam idősebb nőbe, akinek párja van, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elnézést, kicsit hosszú lesz, de fontos lenne számomra, hogy megismerjem olyan emberek véleményét, akik jártak már a cipőmben

A történet a következő: Kb 1 éve ismertem meg a lányt a munkahelyem által(nem közvetlen munkatárs). Én 26 éves vagyok, ő pedig 33. Eleinte munka témában beszéltünk csak e-mailben/írásban, aztán egyszer felhívtam valami miatt és ahogy meghallottam a hangját tudtam, hogy borzasztóan szeretni fogom( kicsit beteges, mert sose láttam).Aztán egyre többet beszéltünk mindenféléről írásban/hívásban, majd pár hónap múlva sor került az első találkozásra is és onnantól nem tudtam megállítani az egész folyamatot, nagyon durván beleszerettem. A probléma viszont az, hogy párja van(külföldi), kb 5 éve, akivel távkapcsolatban élnek, évente találkoznak pár alkalommal(akkor több hétig, akár egy hónapig is együtt vannak),nyaralnak, ilyesmi, viszont a barátja nagyon szeretné, ha kiköltözne hozzá, és gyereket vállalna vele, elköteleződne mellette. A lány még az ismerkedésünk elején elmondta, hogy sem gyereket nem akar, sem pedig összeköltözni valakivel( ahogy hallottam ezek elég tipikus dumák, amikor valakinek "szeretője" van). A lényeg, hogy találkozgattunk, egyre több és több randira vittem el, meglepetés programokra stb stb, és állítása szerint Ő is belém szeretett. Azt viszont sohasem mondta, hogy a párját esetleg elhagyja, sőt, kifejezetten azt mondta, hogy nem tudja mi lesz, csak élvezzük, ami van. Most fog elutazni kb 1 hónapra, ami engem nagyon megvisel. Nem vagyok egy tapasztalatlan srác, viszont ilyen fájdalmat még sohasem éreztem, semmihez sincs kedvem, sírok egész nap, amit nem tudok visszafogni, egyszer kétszer a plázában vagy boltban is rám tört és nem tudtam abbahagyni. Állítása szerint sosem volt ilyen helyzetben, azt nem hajlandó elmondani, hogy a párjához mi köti, mivel kívülről(nem a lány elmondása alapján) elég boldogtalannak tűnik, nem szeretik egymást, se semmi, viszont nem látok bele. A kérdésem az lenne, hogy teljesen reménytelen a helyzet? Hallottatok olyanról, aki egy ilyen helyzetből jól tudott kijönni és esetleg összejöttek vagy bármi? Nagyon szeretem őt, sosem éreztem még ilyet, de sarokba szorítva érzem magam, mert ha elengedem nem fogom megtudni mi lehetett volna, viszont ha nem, akkor meg szenvedni fogok. Elnézést ha voltak helyesírási hibák, vagy összeszedetlen lett, most is egy elég durva sírógörcs kerülget. Bármilyen tanácsot szívesen fogadok.

2023. júl. 22. 17:52
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Minden programot ilyen meglepetés randinak csinálok neki, virággal, kis meglepikkel. Viszont nem merek kezdeményezni, mert két élű kardnak érzem. Ha bejön okés, ha nem akkor viszont elveszítem.Mit javasoltok?
2023. júl. 25. 14:47
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem próbálod meg és kétségek közt vergődsz még hosszú ideig az mivel jobb?
2023. júl. 25. 14:52
 13/28 A kérdező kommentje:
Azt tutira nem élem túl, ha visszautasít.
2023. júl. 25. 16:50
 14/28 anonim ***** válasza:
Pedig durván ki vagy használva, el vagy utasítva...
2023. júl. 25. 17:03
 15/28 A kérdező kommentje:
Akkor meg felesleges próbálkoznom is.
2023. júl. 25. 17:08
 16/28 anonim ***** válasza:
Kell ez a nő? Akkor tegyél érte.
2023. júl. 25. 17:32
 17/28 anonim ***** válasza:
“Aki mer,- az nyer!”
2023. júl. 26. 08:40
 18/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Azóta a helyzet a következő. Elment Júliusban és pokolian viseltem, nem tudtam mit tegyek, de aztán egy kicsit jobb lett, hiszen tudtam, hogy visszajön.Az egy hónap alatt rengeteget veszekedtünk, de amikor hazajött szó szerint futott hozzám vissza, és ugyanolyan, ha nem jobb volt, mint előtte. Aztán léptem, és volt csók, stb, de most eljöttem nyaralni és beközölte, hogy el fogja mondani a barátjának, amit tett, meg hogy szeret engem, de továbbra se tudja, hogy mi lesz. Szerintetek lehet még esélyem?Attól félek a pali meg fogja ezt bocsátani neki és kiköti, hogy velem többé nem találkozhat. Mit gondoltok?Szuper válaszokat kaptam Júliusban is, azért “fordulok” hozzátok. Nagyon nehezen viselem ezt, a nyaralást is teljesen elrontja nekem ez, hogy elveszíthetem végleg.
2023. szept. 5. 11:18
 19/28 anonim ***** válasza:

Én mint nő,egyet tudnék neked javasolni.

Ha valaki küzd értünk,a szerelmünkért az nagyon imponáló tud ám lenni,

és csak megsúgom hogy te lépéselőnyben is vagy a másik pasival

szemben,hisz ő ott van,a nő meg itt. :-)

Küzdj érte,a jelekből látszik hogy be jössz neki,és ráadásul

ha most ki pakol az afférotokról,állni fog köztük a bál..

Hajrá! Volt olyan kapcsolatom ahol szakítottam ugyan,

de ha nem enged el olyan könnyen a párom,akkor nem biztos

hogy úgy alakult volna ahogy...

2023. szept. 5. 14:17
 20/28 anonim ***** válasza:

Szerintem a veled való összejövetelt készíti elő a románcotok kitálalásával.. mi más oka lehet, ha eddig nem mondta el neki pedig már húzódik 1 éve?

Nem tudja, hogy mi lesz?

Dehogynem tudja:

1: simán szétmennek és a hercegnő Márió (Te) karjaiba rohan.

2: Nincs 2. opció. Csak drasztikus lépesek, amit a leendő barátnőd nem fog meglépni, mivel ahhoz elég elkötelezettnek kéne legyen, ami az írásod alapján nincs meg benne.

Remélem a leendő utódod kérdését nem fogjuk ugyanígy itt olvasni 5-6 év múlva :))

Sok sikert!

2023. szept. 5. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!