Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet szűrni az ilyeneket?
Letudjátok szűrni, ha két foglalt ember tetszik egymásnak?
Eszembe jutott, mivel ilyen helyzetbe kerültem. Mindketten foglaltak vagyunk. Félek, hogy mások is észreveszik, hogy tetszik nekem. Pl. az egyik barátnőmnek nem mondtam semmit, mégis leszűrte valamiből, hogy működik a kémia mindkét részről. Pedig én nem tudok róla, hogy tetszenék a pasinak. Legalábbis nem vallotta be, nem tett egyértelmű jelzéseket, stb. Ennek ellenére ő azonnal levágta egy beszélgetésből, hogy vonzódunk egymáshoz.
Lehetséges egy mosolyból és pillantásból kiszűrni? Ti észreveszitek ezeket? Ha igen, miből?
Persze, van amit még a vak is lát, csak pont azok nem veszik észre, akik benne vannak, h kívülről mennyire látszik,h odavannak egymásért.
Én elég intuitív ember vagyok, így sokszor szavak nélkül is észreveszem, mit éreznek egymás iránt az emberek, vagy éppen irántam, nem feltétlen tudom racionálisan megmagyarázni, csak megérzés, de nálam általában bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!