Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért mondogat nekem ilyeneket mostanában?
Ez mekkora égő hogy kerdezgeti hogy nemet mondanál e annyira bátor megkérni🤣
Ez olyan amikor tolem egy 15 éves kérdezte megcsókolhat e, ahelyett hogy megcsókolt volna. De neki elnézhető mert 15 volt
Mert egy valodi férfi megkérve kér meg. Azért is a neve kézkérés.
Ha vki fel se tudja ezt tenni elkotelezve gyűrüvel kockaztatva akár az elutasítast is az valojában meg sem kér.
Aki elore kérsez elore valaszokat vár az nem kér meg valojaban...
Abszolut ferfiatlan.
Szoval a hozzam jonnel e ha megkernelek -igen - után amikor gyuruvel megkér már tudja a választ. Azaz gyuruvel valojában mem ker meg, mert kesz válaszai vannak.
Emlékszem amikor engem megkértek a barátom elotte valo napokban mindenen izgult hogy mindenben megfelel e nekem(egy domináns irányito pasi lement papucsba, azt sem tudtam mi van vele🤣)
És remegve leterdelve különös helyen azaz elore keszulve halálra izgulva magát, kérte meg a kezem :)
Es amikir igent mondtam neki, könnybe lábadt a szeme.
Juj az 5.komment sztorimhoz még hozzatenném. Hogy en akkor es ott elutasitottam a 15 évest hogy nem. Kérdezte miért nem? Feleltem, mert megkérdezted. Mélyen elgondolkodott. Amugy szövetséges barátok és bimbozó szerelmek is voltunk. De nekem a tökösebbek kellettek már akkor is. Kb 10 év múlva találkoztunk ismét, és akkor nekem azt mondta igazam volt. Tudja már hogy nem kérdezni kell :)
10 ev mulva feküdtem le vele🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!