Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért mondogat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért mondogat nekem ilyeneket mostanában?

Figyelt kérdés
A párommal 7eve leszünk együtt idén,es van gyermekünk is. Nem vagyunk házasok. Viszont egy hónapja időnként meg kérdezi, hogy lennék-e a felesége,és hogy ugye nem mondanék nemet,ha esetleg megkérné a kezem?. Nyilván azt mondtam,hogy nem mondanék nemet. Illetve a napokban mindig azt hajtogatja, hogy én vagyok álmai asszonya, nője. Sosem volt a szavak embere,de tettekkel ki mutatta,hogy szeret. Szerintetek el akar venni feleségül?
2022. jún. 5. 17:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Ez 7 év és egy gyerek után miért hihetetlen számodra, eddig nem beszélgettetek házasságról?
2022. jún. 5. 18:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem volt ilyen komolyan róla szó. Néha mondogattam viccből,hogyar igazán elvehetne,de mindig csak mosolygott
2022. jún. 5. 18:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Nem izgalmasabb, meg megy nagyobb élményszámba, ha meglepetésként ér, minthogy a te kérésedre?
2022. jún. 5. 18:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Még annyival egészíteném ki,hogy azt is mondta,többet szeretne velem kettesben lenni,romantikázni,szinte nem ismerek rá.
2022. jún. 5. 18:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez mekkora égő hogy kerdezgeti hogy nemet mondanál e annyira bátor megkérni🤣

Ez olyan amikor tolem egy 15 éves kérdezte megcsókolhat e, ahelyett hogy megcsókolt volna. De neki elnézhető mert 15 volt

2022. jún. 5. 18:34
 6/10 A kérdező kommentje:
Már miért égő? Lehet tényleg izgul és biztosra akar menni. Hát istenem... Engem ez nem zavar, csak őszintén szólva izgulok,és mivel sejtem,várom is.
2022. jún. 5. 19:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert egy valodi férfi megkérve kér meg. Azért is a neve kézkérés.

Ha vki fel se tudja ezt tenni elkotelezve gyűrüvel kockaztatva akár az elutasítast is az valojában meg sem kér.

Aki elore kérsez elore valaszokat vár az nem kér meg valojaban...

Abszolut ferfiatlan.

2022. jún. 5. 19:26
 8/10 anonim ***** válasza:
76%

Szoval a hozzam jonnel e ha megkernelek -igen - után amikor gyuruvel megkér már tudja a választ. Azaz gyuruvel valojában mem ker meg, mert kesz válaszai vannak.

Emlékszem amikor engem megkértek a barátom elotte valo napokban mindenen izgult hogy mindenben megfelel e nekem(egy domináns irányito pasi lement papucsba, azt sem tudtam mi van vele🤣)

És remegve leterdelve különös helyen azaz elore keszulve halálra izgulva magát, kérte meg a kezem :)

Es amikir igent mondtam neki, könnybe lábadt a szeme.

2022. jún. 5. 19:29
 9/10 anonim ***** válasza:
83%
Utana meg megörült a pezsgonek (soha nem iszik, antialkoholista), hogy huh ez most tenyleg jol jön😅
2022. jún. 5. 19:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Juj az 5.komment sztorimhoz még hozzatenném. Hogy en akkor es ott elutasitottam a 15 évest hogy nem. Kérdezte miért nem? Feleltem, mert megkérdezted. Mélyen elgondolkodott. Amugy szövetséges barátok és bimbozó szerelmek is voltunk. De nekem a tökösebbek kellettek már akkor is. Kb 10 év múlva találkoztunk ismét, és akkor nekem azt mondta igazam volt. Tudja már hogy nem kérdezni kell :)

10 ev mulva feküdtem le vele🤣

2022. jún. 5. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!