Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi tévő legyek? Hosszú

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek? Hosszú

Figyelt kérdés

Sziasztok 4 éve vagyok együtt a párommal. 2és fél éve élünk együtt.

Sajnos már nem olyan mint az elején ami természetes de senkivel nem tudok erről beszélni.

Lényegében arról van szó hogy baromi válogatós semmit nem eszik meg szinte... csak a szokásos rántott sajt meg pizza meg gyros meg bolognai ilyenek

Ha főzök mindig sajtos makaróni,pöri, rántotthús vagy bolognai van. Persze semmi zöldséget nem eszik meg hozzá.

Csináltam már spenótos tésztát baconnel meg kevés sajtal hátha mivel a spenót nem érződik de arra nem mélltatott hogy megkóstólja levágja a hisztit stb nekem meg borzasztó rosszúl esik.

A másik hogy szerintem sose volt nagy a libidója mert a kapcsolatunk elején végig mesélte az összes volt barátnőjét...

De az hogy eddig én velem van a legtobb ideje és ennyire ellenkezzen. Már 1 honapja nem volt semmi ami oké de amikor már basszus még csak kézzel sem akar kielégíteni... sóhajtozik meg mikor valamit nem jól csinál segitek neki es ideges lesz...persze 4 ev után se találja el hol a csiklóm.

Sose mosolyog sosincs jókedve én tényleg igyekszem.

Szülinapi tortát keszitettem nemrég mert volt a szülinapja es nem is örült neki.

Már mondtam neki ha nem szeret akkor hagyjon el a francba de ne csinálja ezt.

Es utána mikor ezek miatt nyilván feszült vagyok. Olyanokkal jön nekem semmi nem jó meg ő mindent megtesz értem.. aha mikor 1 dolgot kérek hogy pl ide menjünk be, csak 5 perc es jönnént ki, valamit megakarok nézni pl plüss stb. "Jaj nem nem ide nem nem kapsz semmit" 5 percrol lenne szo hogy megnézzek valamit nem azt hogy vegyen nekem bármit is...

De ha mégis kéne valami aproság akkor is nemet mond.. persze én rá költöm a fizetésem felét. Nincs már nadrágja 2 hete baszogatom gyere menjünk venni neked valamit."jaj nem kell"

Most meg engem basz le hogy semmi nadrágja mert nem mostam ki.

Tényleg igekszem jo baratnő lenni, de nem tudom mit tegyek.

Azért is én vagyok a hibás hogy multkor elsírtam magam mert ő viccből elzavart.

Szoval nem tudom.

Nagyon jó volt volt minden 1-2 éve és hianyzik. Mit tehetnék?

2023. júl. 18. 20:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10: négy éve vannak együtt, de nem ez a lényeg.

Kérdező, ez csak rosszabb lesz, szakíts mielőbb. Te is érzed, hogy gáz van, zavard el a palit a brébe.

2023. júl. 19. 17:13
 12/13 anonim válasza:

Úgy gondolom, hogy nem társként vagy neki, hanem “rabszolgának”. Szakítani pedig teljesen logikátlan lenne a részéről, hiszen mindent megcsinálsz neki. Új barátnőt pedig macerás keresnie és nem is igazán izgatná más nő sem, ha tényleg ilyen kicsike a libidója.

Tetszeni neked sem akar, ha még nem is tisztálkodik a környezetedben. Főleg úgy, hogy szóvá is tetted neki. Picit sem igyekszik.

Hisztizni pedig valószínűleg azért hisztizik pl a szexben való segítségednél, mert bántja az önbecsülését. Ami egyébként is elég kevés lehet neki, ha folyamatosan morcos és ennyire besavanyodott. Ez viszont rád is hatással lesz idővel és naaagyon nem jó… Lásd a “sírásos kifakadásod”, ott is támadással védekezett.

Szerintem kár egy ilyen ember miatt tönkremenned és időt pazarolni rá.

DE!!!!!

Te ismered igazán, te tudod, hogy mennyit ér meg neked ez a kapcsolat. Ha megszeretnéd menteni és vele képzeled el a jövődet, nyíltan kell vele beszélned minden problémátokról. Ha valamiről egy pár nem tud normálisan kommunikálni, szerintem veszett fejsze. Nem nehéz, csak egy kicsit kell akarnia és kilépnie a komfortzónájából (egy pasinak ált az, nehéz az érzéseinkről beszélni). Viszont a páromért és a kapcsolatomért megteszem és meg is kell tennem. Erre idő volt nekem is rájönni, de szerencsére a párom sokat dolgozott velem együtt ezen.

Kettőtökön áll, de most neki kell többet beleadnia.

Megkérdezhetem, hogy milyen idősek vagytok?

24/F

2023. júl. 20. 22:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Csak annyi kerdesem lenne, hogy miert nincsenek a hataraid meghuzva? Ha most ismerned meg, es kiderulne, hogy a furdes az nala kenyszer, akkor osszejonnel vele? Vagy a penzbaszo eletmodja? Azert, mert kapcsolatban vagytok, attol meg igenis meglehet az elbarasod fele, hogy ne sullyedjen ilyen szintre. Ha a mostani enjevel, amit mar szabadon felvallal, nem jonnel ossze, akkor dobd ki. Az amit az elejen megjatszott, az nem a valos enje volt, azt csak a fix dugasert csinalta, de mara mar arra sem veszi a faradsagot. Teljesen felreismerted.
2023. júl. 21. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!