Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek túl azon hogy akit a világon a legjobban szerettem arról hosszú idő után kiderült hogy egy kétszínű köpönyegforgató ribizli és tönkre akart tenni?
Azért nem vagy túl rajta,mert ilyenek derültek ki róla.
Lesz majd aki megbecsül és téged fog szeretni.
Nem ismerjük pontosan mi volt, de az esetek többségében rég látszódnak a jelek, hogy gáz van a "tetőn", csak nem akarnak tudomást venni róla.
Nem egy sz-r kapcsolatba belefutottam már én is, a legelső pillanattól egyértelmű volt hogy mekkora gond van a másik féllel, mégis sodródtam az árral.
Senki nem tud olyan profi lenni, hogy több partnert tartson maga körül gyanús esetek, helyzetek nélkül, ilyen nem létezik. Csak nem akartál tudomást venni róla, nem hiába olvastál a végén bele a gépébe.
Úgy lehet ezen túllépni, hogy felismered a hibákat amiket vétettél, elismered, tanulsz belőle, utána olvasol, fejlődsz...elfogadod azt ami történt, de a jövőben figyelsz rá.
Arra kell gondolni hogy miben lehetsz belőle több, miben fejleszthet és mit kerültél el vele. Nem lett hitel és gyerek ahogy mondod, gond nélkül tudtál még lelépni. Sokan a kötelet keresték volna ha az előzőekbe belemennek.
Gondolj arra, hogy nem is abba szerettél bele aki, hanem amilyennek látszatta.
Én sokáig gondolkoztam, hogy összejönnék-e az exemmel, de rájöttem, hogy azért szakítottunk, mert ő nem olyan valójában, mint amilyennek megismertem
Első válaszoló: Igen ez is egy kis ártatlan jólelkű csajnak mutatta magát sokáig,hogy ő így szeret meg úgy szeret,Ő akármit megtenne értem stb. aztán kiderült hogy habzsolja a kukit rendesen. Voltak előjelek,kialakultak furcsa szokásai,furcsa dolgokat kérdezett, de azt hittem hogy túlreagálom.Régi kapcsolat volt gondoltam úgyse lesz már semmi rossz ha eddig nem volt.Sokáig tervezgettem hogy bele kéne nézni a gépébe aztán egyik nap nekiültem mikor elment dolgozni és ott volt minden a chatablakba.
2 es válaszolónak: A legboldogabb én lennék ha csak kamu lenne amit kiírtam. Azért akart beszopatni mert ő úgy gondolta hogy ezt érdemlem.Megromlott a családjával a kapcsolatom mert nem hittem el nekik szó nélkül mindent meg nem ugrottam nekik rögtön azonnal mikor elvárták és nem voltam lábtörlő.Ha úgy szóltak hozzám én is úgy szóltam vissza.Aztán ahogy az évek teltek ellenem hangolták a lányukat és szépen elrákosodott a kapcsolat részéről.
Semmi gond veled, az idő a legjobb gyógyszer erre.
Hasonló kapcsolat után nekem 6 új ismerettségben a farkam se állt fel. Aztán 1 év múlva jött a hetedik, aki meg csodát tett és ennyi.
Volt egy csaj akivel sokat chateltem. Szexpartnerkeresőről ismertem meg. Ő is egyedülállóként volt fent, és más néven. Kicsit egymásba bolondultunk, így elkezdett képeket küldeni magáról, majd később intim képeket is. Mindezt kéretlenül. Majd kíváncsiságomnak nem tudtam megállj parancsolni, és kiderítettem, ki is valójában. Ekkor pedig teljesen megfordult minden. Barátja, sőt vőlegénye volt. Akiről ugyan tett említést a beszélgetéseink során, de mint egy fiú, aki többet akar mint Ő. Csak így definiálta.
sajnálom a srácot, hogy megvezette a csitri. Pedig nem volt neki olcsó játék, ugyanis mindent is megadott neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!