Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi tévő legyek? Hosszú

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek? Hosszú

Figyelt kérdés

Sziasztok 4 éve vagyok együtt a párommal. 2és fél éve élünk együtt.

Sajnos már nem olyan mint az elején ami természetes de senkivel nem tudok erről beszélni.

Lényegében arról van szó hogy baromi válogatós semmit nem eszik meg szinte... csak a szokásos rántott sajt meg pizza meg gyros meg bolognai ilyenek

Ha főzök mindig sajtos makaróni,pöri, rántotthús vagy bolognai van. Persze semmi zöldséget nem eszik meg hozzá.

Csináltam már spenótos tésztát baconnel meg kevés sajtal hátha mivel a spenót nem érződik de arra nem mélltatott hogy megkóstólja levágja a hisztit stb nekem meg borzasztó rosszúl esik.

A másik hogy szerintem sose volt nagy a libidója mert a kapcsolatunk elején végig mesélte az összes volt barátnőjét...

De az hogy eddig én velem van a legtobb ideje és ennyire ellenkezzen. Már 1 honapja nem volt semmi ami oké de amikor már basszus még csak kézzel sem akar kielégíteni... sóhajtozik meg mikor valamit nem jól csinál segitek neki es ideges lesz...persze 4 ev után se találja el hol a csiklóm.

Sose mosolyog sosincs jókedve én tényleg igyekszem.

Szülinapi tortát keszitettem nemrég mert volt a szülinapja es nem is örült neki.

Már mondtam neki ha nem szeret akkor hagyjon el a francba de ne csinálja ezt.

Es utána mikor ezek miatt nyilván feszült vagyok. Olyanokkal jön nekem semmi nem jó meg ő mindent megtesz értem.. aha mikor 1 dolgot kérek hogy pl ide menjünk be, csak 5 perc es jönnént ki, valamit megakarok nézni pl plüss stb. "Jaj nem nem ide nem nem kapsz semmit" 5 percrol lenne szo hogy megnézzek valamit nem azt hogy vegyen nekem bármit is...

De ha mégis kéne valami aproság akkor is nemet mond.. persze én rá költöm a fizetésem felét. Nincs már nadrágja 2 hete baszogatom gyere menjünk venni neked valamit."jaj nem kell"

Most meg engem basz le hogy semmi nadrágja mert nem mostam ki.

Tényleg igekszem jo baratnő lenni, de nem tudom mit tegyek.

Azért is én vagyok a hibás hogy multkor elsírtam magam mert ő viccből elzavart.

Szoval nem tudom.

Nagyon jó volt volt minden 1-2 éve és hianyzik. Mit tehetnék?

2023. júl. 18. 20:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts!
2023. júl. 18. 20:47
 2/13 A kérdező kommentje:
Férfiak ha nem szerettek már valakit miért nem mondjátok el neki őszintén? Lehet nektek is jobb lenne ha nem olyannal lennétek együtt aki mar nem szeret.. csak megszokas vagy tudomisén
2023. júl. 18. 20:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Lapat.
2023. júl. 18. 20:50
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szex, kiszolgálás miatt, hogy legalább valakinek kell. Ezek miatt maradnak, de ha akad jelentkező, akkor páros lábbal rúgnak ki.
2023. júl. 18. 20:54
 5/13 A kérdező kommentje:
De velem sem hajlandó, megcsalni nem hiszem hogy megcsal mivel elég igénytelen magára sajnos, (hozzá teszem ha megemlítem neki vagy besértődik, vagy azt mondja mindjárt megy es végül nem megy) tisztálkodás téren úgy nem hiszem hogy nekiáll keresni mást magának
2023. júl. 18. 20:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

De kit érdekel pont az, hogy megcsal(na-e)?

Nem szeret téged, kihasználja, hogy kinyalod a retkes seggét már bocsánat. Kedveskedsz neki, főzöl, mossol, te az anyja, vagy a lakótársa vagy, nem az egyenrangú partnere!

2023. júl. 18. 21:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Miért nem?? Veled él, te főzöl neki, mindig amit enni akar!! Miért szakítana?? Megvan a kiszolgálás. Gondolom te rendezed az élettereteket, te veszed magadra még a ruháinak a gondját is!! Ezért tartanak az ilyenek titeket, akik ezt hagyják! Te is otthagyhatod őt, neked is szabad akaratod van. Te miért nem szakítasz?? Ez már nem az első 1-2 év, és ennyire mozgatja meg magát érted jelenleg. Ne a múltban élj.
2023. júl. 18. 22:50
 8/13 anonim ***** válasza:
4. Annyira impotens a pali, hogy szex sincs. Milyen szexről beszélsz? Jézusom...
2023. júl. 19. 00:19
 9/13 anonim ***** válasza:

Két lehetőség létezik. Vagy megszoksz, vagy megszöksz. Mi mondjuk meg mi tévő legyél?

Megváltoztatni nem fogod tudni, ha eddig nem sikerül, mert nem akar megváltozni.

2023. júl. 19. 03:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne dobj el 8 evet, ha mar igy alakult. Varj meg tovabbi 8-at, aztan akkor mar ervelhetsz azzal, hogy 16 evet eldobni hulyeseg. Onmagad fogja vagy.
2023. júl. 19. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!