Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyik inkább a szerelem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik inkább a szerelem a lenti válaszlehetőségek közül ?

Figyelt kérdés
Nektek a lenti két lehetőség közül melyik inkább a szerelem? Kort és nemet is írjatok kérlek :)
2023. júl. 18. 07:53
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:
Nem értek egyet, de kinek mi.
2023. júl. 18. 09:05
 32/56 anonim ***** válasza:
84%
30. válaszadóként pontosítok: én azt éltem meg a legmélyebb, legintenzívebb szerelemnek, amikor a kezdeti lángolás nemhogy csillapodott volna, hanem még erősödött is, ahogy egyre jobban mélyült a kapcsolatunk. Kb. fél-egy év után kezdtem úgy igazán szerelmes lenni a páromba, akkor volt a legerősebb a lángolás bennem/bennünk.
2023. júl. 18. 09:06
 33/56 A kérdező kommentje:

Azt, hogy a második opcióban nincs langolas, azt nem úgy értettem, hogy a felek el vannak hidegülve, nem vonzódnak egymáshoz, nincs szex és csak baráti érzelmek vannak.

Hanem, hogy egy sokkal mélyebb érzelmi állapot, amikor nagyon durván szinkronban vagytok, rengeteg a közös, tudjatok szavak nélkül is, hogy mit akar a másik, akar egy osszenezesbol. Büszke vagy rá és szexinek tartod, egyszerűen csak nem 0-24 jár a fejedben. Ez nem jelenti, hogy nem gondolsz rá, hanem hogy tudsz koncentrálni a napi dolgaidra is.

2023. júl. 18. 09:13
 34/56 A kérdező kommentje:

28

Mindenki mást tapasztal. Ami neked bevalt, nem biztos, hogy másnak is.

Én csak akkor éreztem pillangokat, ha érzelmileg labilis volt a kapcsolat, a másikat meg akartam tartani, úgy éreztem, hogy tennem kell érte tevőlegesen, hogy maradjon. Tehát nekem ez nem egy pozitív érzelem volt.

2023. júl. 18. 09:15
 35/56 anonim ***** válasza:
68%
Mindkettő szerintem. Csak az egyik inkább egy kapcsolat elején van, a másik meg utána. Ha már az elején is csak a 2. van, az inkább baráságnak hangzik. De az 1. állapot meg nem tart ki évekig.
2023. júl. 18. 09:19
 36/56 anonim ***** válasza:
16%

Én értem, amit írsz, kérdező, de akkor te a beteges rajongást téveszted össze azzal a pillangós érzéssel, ami egy jó kapcsolat elején igenis megvan, ezt többen átélték/átéltük.

A másik pedig az, hogy te magad írod, hogy a másodikat többször is átélted, a leírásod alapján annak egy tényleg stabil kötődésnek kéne lenni, a jelek szerint azonban nálad mégsem volt az korábban.

2023. júl. 18. 09:26
 37/56 anonim ***** válasza:
16%
Amelyik vonz es tobb joval mint egy barati erzes.. barattal minek egyutt elni? Olyan kell akiben van szenvedely de kozben nyugalmat is araszt.
2023. júl. 18. 09:33
 38/56 A kérdező kommentje:

36

Nem én számítottam egyik ilyen esetben sem, nálam ez stabil kötődés volt.

Pont azért lett szakítás, mert a másik félnek az “izgalmas, bizsergeto, pillangos” érzés volt a szerelem, amit én nem tudtam nyújtani, ezért dobbantottak.

2023. júl. 18. 09:41
 39/56 A kérdező kommentje:

37

Ki irt olyat, hogy ez baráti érzés? Egy baráttal nem akarod összekötni az életedet, együtt élni vele, szeretkezni, puszilgatni és hozzabujni, de mondom megint, kinek mi

2023. júl. 18. 09:42
 40/56 anonim ***** válasza:
18%

"Arról van szó, hogy nem egy elképzelt emberbe vagyok szerelmes, vagy a potencialjaba (tehát amivé válhat), hanem ténylegesen abba az emberbe, akit ismerek."

Vagyis akkor a stabilnak ítélt kapcsolataidban is ugyanezt teszed, mert elvárod tőlük, hogy nekik feleljen meg a te kötődési módod és ne vágyjanak másra.

Szerintem te még életedben nem voltál szerelmes. A szerelem az emel, eltölt a másik lénye teljesen és nem azért gondolsz rá folyamatosan, mert a problémákon kattog az agyad, hanem azért, mert naponta százszor eszedbe jut, hogy "de jó, hogy van nekem". És igen, fontos a másik boldogsága is, szeretnéd őt boldoggá tenni, emelni, nem pedig magadhoz igazítani. Vele akarsz a fellegekben járni. Ha te odakínálod magad, hogy tessék, ennyit tudok nyújtani, érd be vele, akkor te nem vagy szerelmes.

2023. júl. 18. 09:58
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!