Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok mennyire fontos az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire fontos az életetekben a párkapcsolat és a szex?

Figyelt kérdés
Úgy veszem észre hogy a lányoknak fontosabb mint a fiúknak, mert a lányok kevesebb ideig szoktak egyedül lenni. Sok lányon észre vettem hogyha egyedül van akkor elég görcsösen keresi az új fiút.
2023. júl. 17. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:
26%

Most éppen olyan időszak jött az életembe, hogy erről le kellett mondanom. Nem szerepelhet a "bakancslistámon".

De ez talán inkább a fiataloknak való.

2023. júl. 17. 21:59
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
Vannak olyan nők, akik még 30 évesen is szüzek, mert nem jön nekik össze a kölcsönös szerelem. Na nekik nagyon fontos. Egyébként személyfüggő, vannak asszexuálisak és aromantikusak is ám.
2023. júl. 17. 21:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván magam nevében beszélek, de talán benne lehet, hogy egy lány érzelmesebb, bár ez erős általánosítás.

Jó dolog egyedül is lenni, magunkban gondolkodni, fejlődni és szingliként is lehet boldognak lenni.

Aki viszont szeretne normális, szeretetteljes kapcsolatban lenni, szeretne egy társat, hajlamos rágörcsölni és belefutni olyan emberbe, akit ha jobban felmérne rájönne, hogy nem illenek össze, de belekezd, mert nem a valakit keresi magának, hanem egy valakit akivel megélheti a mindennapjait és ha adott lányt sokan megkörnyékezik, bizony könnyen összejöhet egy kapcsolat.

A szex van akinek alap szükséglete, van akinek kötődés kell ahhoz, hogy lefeküdjön valakivel.

Szerintem nem jó, ha csak azért jössz össze valakivel, mert kell egy pár és én magam részéről az együttlétet is csak érzelemből tudom elképzelni.

Tehát az hogy vágyok kapcsolatra és együttlétre, mert szeretem és csodálatosnak tartom, nem jelenti, hogy mindenáron összejövök valakivel.

2023. júl. 17. 22:25
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
Nem keresek én senkit. Ha van párom akkor minimum a napi 1 szex. Ha nem megy neki akkor inkább nem szeretnék kapcsolatban lenni.
2023. júl. 17. 22:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A párkapcsolat fontos lenne, a szex nem annyira, így maradok egyedül.
2023. júl. 17. 23:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fontos, de csak ha van MEGFELELŐ partner. Ha nincs, akkor évekig is elvagyok kapcsolat és szex nélkül. (Legutóbb 2 év volt.)
2023. júl. 17. 23:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon fontos. Persze sok éve nincs, de ettől még fontos.

A szex egyáltalán nem érdekel. Most van valakim, és mondtam is neki, hogy ha nem akar szexelni, nem fogunk, ha akar, fogunk.

2023. júl. 18. 00:55
 8/9 anonim ***** válasza:
1-1. Szex nelkul nincs kapcsolat
2023. júl. 18. 04:56
 9/9 anonim ***** válasza:

A párkapcsolat egyáltalán nem. A szex az lenne nagyon, de nem vonzó nőként esélyem sincs olyan partnerre, akivel kívánjuk egymást, kölcsönös és erős vonzalom van köztünk, működik a kémia rendesen. Enélkül nem jó. Így marad az apácalét. :(

(Bár már nem vagyok lány, 32N)

2023. júl. 18. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!