Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez mit jelent igazából,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent igazából, milyen ember ez?

Figyelt kérdés
ő nagyon csúnyán bánt velem és tiszteletlen volt velem, huu... egyszerűen nagyon csúnyán bánt velem aztán miután szakitott állandóan hallom a barátaitól hogy "annyit mocskol téged XY hogy már unjuk, multkor leitta magát, akkor is csak mocskolt és mocskolt téged, már 2 hónapja nagyon mocskol téged" e közben meg 2 hónapja szakítottunk, egy fél éves kapcsi után már keresett is magának kúró társat vagy kavargat lányokkal... ez így hogy, mit jelent ez?

#tiszteletlen #semmi remény
2023. júl. 17. 14:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért érdekel, hogy mit beszél rólad? Mások véleményével sem kell foglalkozni, mert aki a pletykákat, mocskolódást elhiszi, az nem a barátod. A barátaid úgyis ismernek téged és elfogadnak, nem fogja őket befolyásolni az exed mocskolódása. Egészségére. Gyerekes, sérti az egóját a szakítás, nem tudja másként levezetni a feszültséget, csak ezzel a gyerekes és nevetséges pletykálkodással.
2023. júl. 17. 14:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el. Nem tette túl magát azon a fájdoalmon, amit okoztál neki (akár valós akár általa kiszínezett esemény). Majd kijön belőle. Neked nincs dolgod, csak kerüld el messzire.
2023. júl. 17. 14:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Sérült az önérzete szerintem. Ez nem rolad szól hanem róla.
2023. júl. 17. 14:21
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Mocskol hat .. nyilvan te is felre mentel.
2023. júl. 17. 14:37
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Egy ilyenért fel lehet jelenteni a másikat és 1 év börtönre lehet ítélni, szóval vedd komolyan az egészet
2023. júl. 17. 15:15
 6/11 A kérdező kommentje:
dehogy mentem félre😂😂 ebbe ez a vicc, én voltam aki küzdött és könyörgött és hűséges, tiszta, őszinte, ő volt az aki nagyon csúnyán bánt velem, barátaimat is eldobtam érte és feladtam más dolgokat csak azért hogy vele lehessek ebbe ez a vicc és könyörögte aztán vissza magát hogy bocsassak meg neki és adtam is akárhány esélyt aztán már belebetegettem hogyan bánik velem s aztán én tűrték hátha megváltozik aztán még ő dobott engem aztán meg "ő az áldozat" a kapcsi után
2023. júl. 17. 15:30
 7/11 A kérdező kommentje:
annyi a bűnöm hogy szakítani szerettem volna sokszor mert érzem már nem bírom hiába harcolok mindig ugyanazt követte el és már nem hittem ezekben és szakítani akartam, max ez a bűnöm😂
2023. júl. 17. 15:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Elmebeteg. Nekem van olyan exem, aki 13 éve csinálja ezt. Kattos. Amúgy azért csinálja, mert azt hiszi, hogy te is mesélsz róla, mert bőven tudnál, és így próbálja meg elérni, hogy ő tűnjön áldozatnak, és te rohadéknak mások szemében.
2023. júl. 17. 15:36
 9/11 A kérdező kommentje:
en azon gondolkodom, lehet azért mocskol össze vissza és hibáztat engem mert nem tudja beismerni ahogyan bánt velem s engem tesz hibasnak... ő volt az első szerelmem baszki és én is neki, őszintén nekem is nehéz hogy tullepjek mert semmi sem segít, ami furcsa... cuccait kidobtam, letiltottam, járok ki buli meg tényleg barátaim mellettem vannak még az ő barátai is segítenek nekem de még így is nehéz... és nem tudom ki segítene, de lehúzott őszintén hogy kiderült máris van valakije... de ez van na:)))))))
2023. júl. 17. 15:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, csak magadnak ártasz, ha rajta kattogsz.
2023. júl. 17. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!