Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehetséges a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetséges a szerelmet feláldozni azért hogy lehessek a barátja?

Figyelt kérdés
Adott egy férfi akivel borzasztó közeli kapcsolatba kerültünk soha nem volt köztünk semmi de én bele szerettem viszont ez felőle kizárólag csak barátság de számára és számomra is legjobb barátok vagyunk, és nagyon fontosak egymás számára, és mivel el kell fogadnom hogy ebből több nem lesz vajon lehetséges ez hogy fel lehet áldozni az szerelmet az érzéseim azért hogy megmaradhassunk egymásnak barátoknak? (Az a baj sajnos jelenleg ez sok szenvedést okoz számomra) ő tud mindenről és mellettem áll de ugye nem tud ebben hogy segíteni.

2023. júl. 17. 08:39
 1/2 anonim ***** válasza:
71%
Ha korrekt lenne már rég megszakította volna veled a kapcsolatot. Ha valakit szeretek, mint embert, akkor nem hagyom hogy szenvedjen mellettem, akkor sem, ha ennek egy részemről jó barátság elvesztése az ára. Neki jól esik hogy oda vagy érte, legyezgeti az egoját, az hogy neked rossz, az nem számít, benyögi az "ebben nem tudok segíteni dumát" aztán nézi tovább ahogy megalázod magad. Ilyet soha nem tenne egy barát.
2023. júl. 17. 11:16
 2/2 anonim ***** válasza:
72%

Lehet, de idő kell hozzá. Úgy 3-6 hónap kontakt nélkül, utána újraépülhet a barátság.

3-szor volt velem hasonló, ebből jelenleg 2 jó barátom (ők is én is boldog párkapcsolatban vagyunk mással)

2023. júl. 17. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!