Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak rá, vagy hagyjam annyiban? Többi lent
Sziasztok! Tudom hogy sok ilyesmi kérdés és válasz van már itt, de úgy érzem szükségem van a véleményetekre.
Szóval, van egy srác aki tetszik nekem. 8 évig osztálytársam volt, már korábban is tetszett de sosem vallottam be neki. Szívesen megtenném, de félek a reakciójától, valamint hogy elmeséli a többi volt osztálytársunknak, és nem veszi majd komolyan, hanem inkább kinevet. Alapjáraton ettől nem félnék, de korábban tanúja volt, amikor korábban egy lánnyal összevesztem, akivel ő nagyon jóban van most is, és félek hogy ezért elítél esetleg. Viszont sosem volt velem durva vagy bunkó. Sőt, az utolsó évben ha nagy ritkán beszéltünk nagyon kedves volt. Írt nekem egyszer, de annyira ideges voltam, hogy nem tudtam vele beszélgetést kezdeményezni. Azóta nem írt rám, én viszont nem szeretném ennyiben hagyni. Szeretném ha így vagy úgy le tudnám zárni magamban ezt a dolgot.
Bocs a regényért, és minden választ előre is köszönök!
Azt tudatosítsd magadban, hogy a félelmeid tévképzetekre alapulnak.
"elmeséli a többi volt osztálytársunknak", "nem veszi komolyan", "kinevet"... Te csak vonzódsz hozzá, és szeretnél hozzá közeledni. Ha valaki ezért lenéz, kinevet, nem vesz komolyan, ott vele vannak gondok, nem veled. Azt sem értem továbbá, hogy miért ítélne el, de lehet ezt te máshogy látod több információ birtokában. De abból, amit leírtál, te teljesen normálisan cselekednél önmagában azzal, hogy beszélgetést kezdeményezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!