Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hónapok óta tetszik valaki. Ma hallottam hogy évek óta kapcsolatban van. Csalódott vagyok, mert úgy gondoltam hogy ez az egész kölcsönös. Lépjek tovább, vagy ne hagyjam annyiban?
Most komolyan? Ember, ha valaki bejön, akkor az fix, hogy másnak is, és emiatt elég nagy az esélye, hogy van valakije.
Legközelebb tartsd ezt észben!
Ilyesmi velem is volt, kérdező. - Én a másik oldalról írok, aki kapcsolatban van.
Ez a szemebe nézés ösztönös dolog, talán tetszel neki, de ha kapcsolatban van, akkor annak tudatában csinálj bármit is. Én sem vetettem magam emiatt a másik karjaiba.
Tetszik, vonzó is volt, de több éves kapcsolatom van. Ha szingli lennék, már rég lett volna valami, de így?..
Csak úgy te sem dobnál el valakit, szerintem, mert valaki vonzó.
# 5 vagyok
Így van. Bár ha mégis eldobja, akkor az azért van, mert már nem volt jó. (De így sem érdemes nyomulni, mert ha rossz a kapcsolata, előbb-utóbb úgy is kilép. Minden esetre ne hagyatkozz erre.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!