Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői kapcsolatban mi történt miután vallottál az erzelmeidről?
(Csak laza szexkapcsiban voltam de mindketten szinglik)
Én nem vallok érzelmeimről szeretői kapcsolatban mivel nem jár olyannak soha, aki csak használgat. Az ilyeneknek nem is a szivem kell, hanem a testem,hülye lennék a semmire odavetni.
Igy forditott helyzet alakult ki:D
A pasi kezdett szerelmeket vallani mert nem akarta hogy legyen normalis barátom ne ismerkedjek.
En meg nem vettem be. Nem reagáltam a vallomására semmit.
Aztan már zavarta ha en nem mondom már igényelte tőlem,várta.
Hagytam szenvedni.
Aztán jött egy vita később nem is tudom miről.amikor bevágta hogy dehát ez úgyis csak szexkapcsolat!
Es hirtelen akkor elkezdtem könnyezni. Ezzel árultam el magam :(
Ahogy meglátta a könnyeket,leesett az álla hogy akkor ezekszerint vannak érzéseim! Meghatódott és nagyon finoman lágyan hozzámért,el volt ragadtatva, es először szeretkezett velem (nem csak szexelt).mint a filmekben.
Es elkezdtünk járni. De nem kellett volna. Egy magának való ember. Sok lelki fájdalmam volt vele. Azt ereztette hogy én örülhetek hogy ő kegyeskedik velem lenni. Aztán leléptem mert lett olyan aki valóban szeret. Nála jobban. Azota 3 éve könyörög, hogy menjek vissza. Sir rí.
Ezt érdemli.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!