Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem hiszi el hogy meg akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hiszi el hogy meg akarok állapodni mellette. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akit régóta ismerek.Nagyon bulizós tipus vagyok. De be akarom fejezni, vagyis csökkenteni. Komoly kapcsolatot akarok a lánnyal ,de ő azt gondolja hogy még nem éltem ki magam. Nem hiszi el hogy meg akarok állapodni, hiába mondom neki , a szavak nem érnek semmi. Fél kapcsolatba kezdeni velem. Pedig én komolyra veszem és ő nem hiszi el. Valahogy bizonyitanom kell ,de nem tudom hogy. Én 26f vagyok ő 22n
2023. júl. 9. 12:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
42%

Semmit.

Egyrészt, ha már most ilyen szorongós és pörgős, akkor később csak rosszabb lesz. Sosem lenne vele boldog a kapcsolatod.

Másrészt, 22 évesen inkább még tini. Valószínűleg ő sem élte még ki magát, szóval felesleges is ezen agyalnia.

2023. júl. 9. 12:54
 2/18 anonim ***** válasza:
85%
22 éves minden, csak nem tini
2023. júl. 9. 13:01
 3/18 anonim ***** válasza:
78%

#2: Nagyon örülök, hogy a te környezetedben már sok a felnőtt 22 éves, de amúgy bőven tiniként viselkedik a legtöbb 22 éves.

Egyébként a pszichológusok közül is egyre többen állítják, hogy a tinikor kitolódott.

2023. júl. 9. 13:04
 4/18 anonim ***** válasza:
Ez elég szomorú
2023. júl. 9. 13:06
 5/18 anonim ***** válasza:
Valóban az, ebben egyetértünk.
2023. júl. 9. 13:08
 6/18 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a 26 és 30 év közötti korosztályban kezdd el keresni a párodat Kérdező! Hátha ők majd el hiszik a megkomolyodásra törekvésedet!

Lehettek "örök" gyerekek, de a felnőttkorhoz olyan sok minden kell, hogy el sem tudnád képzelni!

Szüleinek be szeretnél mutatkozni legalább? Mi van, ha vallásos feltételekhez kötik az életetek megkezdését? Mennyire ismered a családi hátterét, ahonnan indult az élete?

2023. júl. 9. 13:09
 7/18 anonim ***** válasza:
Igazából nem tudsz mit tenni, ha görcsösen erőlködsz és bizonygatni próbálod akkor csak azt érted el vele, hogy még inkább azt fogja gondolni, hogy ez valójában nincs így..
2023. júl. 9. 13:12
 8/18 anonim ***** válasza:

Szerintem azt kellene megvizsgálnod, hogy miért gondolja így.

Úgy ismert meg esetleg, hogy bulizós típus voltál sok nővel körülötted?

2023. júl. 9. 13:31
 9/18 anonim ***** válasza:
89%
Én sem hinném el neked. Majd ha tényleg befejezted, eltelik x idő, akkor visszatérhetnénk a témára, de addigra már valószínűleg elszáll a kismadárka. Szóval előbb a tettek kellenek, nem az ígéretek.
2023. júl. 9. 13:32
 10/18 anonim ***** válasza:
Kicsit úgy hangzik, mintha a csaj miatt akarnál megkomolyodni, de ha ő nem lenne a képben, akkor eszed ágában nem lenne. Így nekem sem lenne ebben bizalmam. Nekem is már annyian eljátszották ezt, hogy ok megkomolyodnak (pedig egyáltalán nem voltak ennyire bulis típusok), aztán idővel mindegyik megunta a nagy komolyságot es felnőtt kapcsolatot, meg gyorsan ki kellett buliznia magát. A mai napig egyik sem talált hosszútávú partnert, állandóan váltogatják a noiket, én meg már évek óta együtt vagyok egy valóban normális es erett sraccal.
2023. júl. 9. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!