Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarok annyira görcsösen szerelmes lenni,és kapcsolatot? Aztán ha összeköltözöm valakivel,folyton csalódom,és akkor jövök rá,hogy hoppá,nem is vagyok szerelmes,és csak gyötrődöm mert nem érzem jól magam a férfi mellett 29/n
Figyelt kérdés
2023. júl. 1. 12:12
1/10 anonim válasza:
Ehhez önismeret esteleg szakember kell.
2/10 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert azt érzed, ez az elvárás feléd. A barátnőid is kapcsolatban vannak, a szüleid is azt várják, akkor tekint a társadalom "normálisnak", ha kapcsolatban vagy. Ezért elég hamar beleszeretsz abba az illúzióba, amit beleképzelsz az adott férfibe. Akit valójában nem is ismersz. Aztán, mikor megismered, csalódsz, mert köze nincs a rózsaszín ködhöz.
3/10 anonim válasza:
Mert nem vagy rendben magaddal. Haragszol magadra, haragszol a világra és minden megoldást egy párkapcsolatban látsz. Holott ha nem vagy okés akkor a testeden kívül mivel szállhatnál bele a kapcsolatba? Biztos van akinek elég ennyi is de szerintem egy igényes srácnak nem lesz. Nekem is volt egy ilyen exem mert nem fektettem elég figyelmet a megismerésére csak a test vitte a prímet.
Nem sajnálnám a pénzt egy szakira a helyedben. Sok sikert!
5/10 anonim válasza:
Mert nem arra van teremtve egy nő hogy 18 tol halálig éljen férfi nélkül.
Birom amikor lekapcsolatfűggőznek valakit.
Az a beteg akinek nincs igenye társra.
6/10 anonim válasza:
5-os, csakhogy ez nem ad választ a kérdező kérdésére.
7/10 anonim válasza:
Szeretne egy társat ami természetes. De sok a selejtje. Ez ilyen.tessék válasz.
8/10 anonim válasza:
Csak egy párkapcsolatfüggőnek jó a selejt is.
9/10 anonim válasza:
Kesobb derül ki hogy selejt. Nem abban az idoszakban mikor küzd érte meg szalad utána.
10/10 anonim válasza:
Azért az összeköltözésre már ki kellene derülni, hogy szerelmes vagy sem. Ha mindig ugyanaz a mintázat, akkor nem hinném, hogy csak a pasik a selejtesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!