Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb plátói szerelmed története? Bánod hogy nem volt kölcsönös?
Nekem két ilyen volt: gimiben nagyon tetszett a srác, volt köztünk több is de ő igazán komolyan sose akart megismerni. A második: nagyon tetszett az illető, én valahogy éreztem kölcsönösséget (ezek szerint rosszul) de kiderült van valakije:/-nemsokra rá meg kaptam egy screent hogy nézzem, társkeresőzik:D az nagyon fájt, hogy nem tetszettem neki, nagyon bénának éreztem magam
Utólag hogy látod ezeket a plátói szerelmeid?
Nekem gimi utolsó évében a biosz kémia faktos tanarom tetszett halálosan. Új tanár volt, 10 évvel volt idősebb és nagyon imponáló volt amiket csinalt, mindig kinyitotta nekem az ajtót, előre engedett, és bár tudom, hogy ezek alap dolgok de borzasztoan jól esett. Egyébként nem feltétlen volt plátói mert kiderult, hogy neki se voltam közömbös, történtek köztünk dolgok miután elballagtam, sokáig napi szinten beszéltünk is, meg az egyetem közben is, sokszor mentünk kávézni, sok éjszakát töltöttem nala, de aztán elvalltak útjaink és plátói lett belőle. Ez már 5 eve volt, már nem beszélünk napi szinten, azt se tudom mi lehet vele most, de elég sok idő (évek) voltak mire sikerült teljesen tultennem magam rajta.
Persze volt egy srác meg gimibol aki 2 évig tetszett nekem, viszonzatlanul de azt nem volt ilyen nehéz feldolgozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!