Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meddig tűrnétek, hogy bármi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tűrnétek, hogy bármi a földre kerül nem veszi fel,hanem átlép fölötte? Mosogatni nem mosogat el maga után. Megbeszélés után is ugyan így cselekszik. Van még akinek ilyen a pasija?

Figyelt kérdés
Kicsit kezd bőszíteni a háziszolga szerep. Nem tudom,más nők is vannak hozzám hasonlóan akit ennyire zavar,ha a másik arra nem képes,hogy felvegyen valamit a földről? Jó..persze 1-2 alkalom még elmegy,de nem sorozatosan.
2023. júl. 6. 12:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen szinten biztos nem viseltem volna el rövid ideig se. Megbeszéltem volna vele még az elején, hogy tartson maga után rendet és mi az ő része a házimunkából. Ha nem csinálja, párszor még lehet megkértem volna, hogy legyen szíves felvenni a földről a törölközőt, mosogasson el, de ha nem hajlandó, akkor részemről ennyi volt. Nem leszek senki cselédje és disznóólban sem fogok élni. Ha neki magától annyira nincs igénye a rendre, hogy képes két napig a földön hagyni a kiborult ételt, akkor azzal nem nagyon tudsz mit kezdeni.
2023. júl. 6. 13:34
 12/22 anonim ***** válasza:
52%
Itt kőkemény ultimátumot kell intézni ehhez a lusta heréhez. Bár nekem egy ilyenhez akkor sem lenne gusztusom ha ímmel ámmal megváltozna!
2023. júl. 6. 13:35
 13/22 anonim ***** válasza:
65%
Szakitanek, semmi ultimátum, nem érdemli meg még azt se.
2023. júl. 6. 13:46
 14/22 anonim ***** válasza:
74%
Ott kell hagyni az óriáscsecsemőt, és keresni egy felnőtt embert.
2023. júl. 6. 13:47
 15/22 anonim ***** válasza:
61%
Ti hogy tudtok vonzódni nagyra nőtt kiskölykökhöu?
2023. júl. 6. 13:52
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

A rokonaim között van mániákus gyűjtögető. Derékig jár a szemétben, az egész lakásában kettő ösvény van meghagyva, az is úgy, hogy ahová lép. A lépések között is akkora szemét, amit még éppen áttud lépni nehézség nélkül. Hogy lehet így élni?

Ehhez képest a párod csak picit rendetlen.

2023. júl. 6. 18:23
 17/22 anonim ***** válasza:
Hogy jön ide az elmebeteg rokonod?
2023. júl. 6. 18:50
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

17.

Egyrészt, a jó öreg "mindig lehet még rosszabb" elv újabb igazolása, továbbá, hogy a kérdező nyifogása ehhez képest mennyire semmiség.

2023. júl. 6. 18:55
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Te is csak nyifogsz, mert tuti az emebeteg rokonodnál is van szarabb.

Ettől függetlenül tolerálhatatlanok az óriásbébik.

2023. júl. 6. 18:57
 20/22 anonim ***** válasza:
28%

19.

Azt nem mondtam, hogy a kérdező tolerálja, én se tűrném el. Akkor vegyük úgy, hogy leírtam milyen irányba is döcög a párja. A gyűjtögető rokon is "picit rendetlen vagyok" kategóriával indult.

És még sokan mások.

2023. júl. 6. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!