Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meddig tűrnétek, hogy bármi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tűrnétek, hogy bármi a földre kerül nem veszi fel,hanem átlép fölötte? Mosogatni nem mosogat el maga után. Megbeszélés után is ugyan így cselekszik. Van még akinek ilyen a pasija?

Figyelt kérdés
Kicsit kezd bőszíteni a háziszolga szerep. Nem tudom,más nők is vannak hozzám hasonlóan akit ennyire zavar,ha a másik arra nem képes,hogy felvegyen valamit a földről? Jó..persze 1-2 alkalom még elmegy,de nem sorozatosan.
2023. júl. 6. 12:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
96%

Ne csinálj Te se semmit.

Anno egyik exemnél bevált. Én is otthagytam mindent, nm volt már tiszta tányér meg tiszta ruhája pl. Valami volt a földön belerugtam. Aztán kérdezte mi a bajom. Mondtam Neki, hogy 2 napra elmegyek...mire jövök csillogómjón a ház.

Után figyelt is a dolgokra..

2023. júl. 6. 12:43
 2/22 anonim ***** válasza:
9%
Sör van a hűtőben?
2023. júl. 6. 12:45
 3/22 A kérdező kommentje:
Ezzel csak az a baj,hogy vagyok olyan hülye,és nem bírom elnézni a disznóólat,emiatt megcsinálom.Csak pont ez bőszít fel,hogy én észreveszem,ő meg nem. És azt is tudom jól,ha azt mondanám,elmegyek pár napra akkor sem csinálna semmit, legfeljebb amilyen még venne eldobható tányért, csak ne kelljen megcsinálnia.
2023. júl. 6. 12:46
 4/22 A kérdező kommentje:
Igen,van.
2023. júl. 6. 12:46
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg otthagyod. Nem kell ilyen disznó ember.

Én is nehezzen álltam meg...utálom a kupit.

Amikor eljöttem 2 napra azt is mondtam h ha nem változik akkor elmegyek megint...csak nem jövök vissza.

2023. júl. 6. 12:51
 6/22 anonim ***** válasza:
60%
Van egy nőismerősöm, aki folyton arra panaszkodott, hogy ő házicseléd. Aztán egyszer egy közös apartmanos nyaraláson láttam, hogy ebéd után egy kávét nem lehetett meginni ebéd után, ő már pörgött, hogy azonnal le kell szedni az asztalt, el kell mosogatni, ő nem ülhet le kávézni. Hiába mondtuk neki tízen, hogy várjon már legalább tíz percet, üljön le, pihenjen, ő erre képtelen volt, mert öt percig nem tudott megülni a helyén, neki muszáj volt takarítani, utána meg panaszkodott, hogy más után kell... ez most így eszembe jutott.
2023. júl. 6. 12:51
 7/22 A kérdező kommentje:
Én le tudok ülni a seggemre,és feleslegesen nem csesztetek másokat..de azért ne haragudjon a világ,nem fogom napokig elnézni,hogy nincs elmosogatva,vagy ha leesik egy tál vagy bármi az asztalról,úgy is marad..hiába van ott tőle 2 cm-re. Pár napja úgy fájt a derekam,hogy nem bírtam felkelni az ágyból, amikor már tudtam is nehezen..arra mentem ki,hogy a törölköző a földön, az egyik tál leesve a földre, kiborulva belőle az étel,és ott is hagyva már 2 napja..
2023. júl. 6. 12:53
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Mióta együtt éltek, mindig ilyen lusta szr volt vagy csak idővel kényelmesedett el?

Mint egy bölcsődés. Törölköző a földön, tál leesve, étel kiborulva...? Hogy lehet ilyen igénytelen egy felnőtt ember? Seggét remélem képes kitörölni.

Aki a sört kérdezte: pont nem vinnék neki nemhogy sört, de kiflit se a boltból. A lusta disznó. Lássa el magát. Nem vagyok házicselédje még a gyerekeinkenk se, nemhogy egy nagy szőrös lusta állatnak.

2023. júl. 6. 13:06
 9/22 anonim ***** válasza:
89%

Szólsz neki. Aztán újra. Az ötödik után közlöd, hogy ez volt az utolsó figyelmeztetés. Hatodjára bejelented, hogy költözzön, elválsz.

De nyilván ez nem fog megtörténni, csak itt költői kérdésként feltetted az ismeretlen párszakérők fórumán.

2023. júl. 6. 13:08
 10/22 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi határozatlan életképtelen nőt már tényleg. Szégyen.
2023. júl. 6. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!