Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok a párotok sok-sok év után, ha már nem lennétek szerelmesek belé?
Tegyük fel már sok éve vagytok együtt. Minden rendben van, együtt tudtok működni, van vonzódás, van szex, esetleg van közös gyerek is, de a szerelem már elmúlt.
Elhagynád a párodat emiatt? Főként nők válasza érdekel.
Semmiképpen sem. Az igazi párkapcsolatot nem a fiatalokra jellemző szerelem tartja össze.
Én sem vagyok már úgy szerelmes és volt egy 3 és fél hónapos "örökre" szakításunk is, mikor elözönlöttek a haverjai és a szexélősködni akarók,nekem borzalmasan üres volt.
Az igazi párkapcsolat az, ha ez a szerelem mássá szerintem tovább alakul, az ha hallgatunk is megtelik a "levegő" valamivel és az enyém valahogy megadja azt a hátteret és ösztönzést, amit eddig senki mástól nem kaptam meg és viszont, na nálam ez az igaz szerelem,nem a fiatalkori.
A szerelem elmullik...ez ilyen...átalakul. Nem hagynám ott a jó kapcsolatom.
N 31
Ha az adott dolgok amiket írsz, hogy van és rendben működik akkor a szerelem sem múlik el. "Azt kapsz, amit adsz." Ha nem hallod már elégszer, hogy szeretlek, valószínű, hogy Te magad sem mondod sokszor. Attól még szerethet a másikfél.
Itt az ideje észbe kapnod és többször hallatnod a hangod, mondani, tetteké alakítani és nem lennél kétségek közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!