Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mért csinálja ezt hirtelen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért csinálja ezt hirtelen?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki ha rám nézz elmosolyodik, vagy csak szimplán mond valamit vicceset és rám nézz először és mosolyog rám és én is vissza mosolygok rá ilyenkor. Múltkor egy helyen voltunk és oda jött hozzám beszélgetést kezdeményezett velem amit eddig nem nagyon csinált.

Valaki azt mondta hogy tetszem neki mert amikor megérkezdtem és meglátott megváltozott az arckifejezése.

Egyik nap letekertem 70km-t és amikor ezt meghatotta a legjobb haverja mondja nekem hogy Bence jelen esetben ez a fiú azt mondta neki hogy én csak potkerékkel tudok biciklizni.

Nagyon sokszor mondta a nevem, végig velem/ rólam beszélgettek a haverjával.

Hogy nem tudok úszni arról beszélgettek és Bence haverja mondta hogy majd Bence megtanitt úszni.

2023. júl. 2. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
"Valaki azt mondta hogy tetszem neki" - 1etértek vele.
2023. júl. 2. 20:03
 2/4 anonim ***** válasza:
68%
Ne vedd be a fogalmazasgatlot, mielott kiirsz egy kerdest, pls.
2023. júl. 2. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen bejössz neki.
2023. júl. 2. 20:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Kislány...
2023. júl. 2. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!