Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nagyon gáz lenne részemről? Gerinctelenség?
Adott egy testvérpár. A fiatalabbikkal kb. egy hónapig kavartunk, ismerkedtünk, de nem lett belőle semmi, rájöttem hogy nagyon mások vagyunk és szerlemes egyikünk sem volt. Ezt sikerült normálisan megbeszélni, azóta nem tartjuk a kapcsolatot de ha látjuk egymást beszélünk pár szót. Neki van is már kapcsolata.
Az utóbbi egy ket hónapban munka miatt közelebbről megismertem a bátyját, és őszintén írom, még sosem éreztem hogy valakivel ennyire egy hullámhosszon lennénk es ennyire hasonlítsunk. Multkor majdnem csókolóztunk, de utolsó pillanatban megállítottam a dolgot, mert megszólalt bennem, hogy ez mennyire lenne “undorító” dolog, hiszen a tesójával kavartam anno. Nektek mi a véleményetek?
Nincs ebben a világon semmi undorító.
Normálisan váltatok el a másikkal, neki van új kapcsolata, ennyi.
Nem undorító. Teljesen normális.
Nem egy példát tudok rá: a testvérek megbeszélték egymás között. Nme volt harag.
Te közömbös vagy a srácnak, akinek a testvére most tetszik neked.
Már miért ne?
Egy srác kerülgetett egy ideig, sokat beszélgettünk, táncoltunk.
A nővérem azt mondta egy este, hazafele menet, hogy nekem tetszik-e az a fiú, mert neki igen. Azt mondtam, hogy rendben. Nem foglalkozom vele.
A sógorom lett, és eszembe nem jutott azóta sem, hogy ő férfi. Az unokahúgaim apja. Rokon. Ennyi.
Kérd meg a bátyót, hogy beszéljen azért öcsivel, hogy áldását adja-e a románcra. Valószínűleg nem lesz ellenére, és akkor legalább nyugodtabbak lesztek.
Volt pont ilyen az ismeretségi körömben, eleinte mindenkinek kicsit fura volt, de igazából nem volt harag ott se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!